Graszoden Brielle

Waar leggen wij de premium graszoden in Brielle?

Brielle, ook wel Den Briel genoemd, is een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland. De gemeente telt ruim 16.000 inwoners. De gemeente bestaat uit Brielle, Vierpolders en Zwartewaal. In de plaats Brielle wonen zelf 12.150 inwoners. Brielle is gelegen aan het Brielse Meer, een afgedamd gedeelte van de Maas dat zich tot belangrijk recreatiegebied heeft ontwikkeld.

Wij leggen onze graszoden in het centrum van Brielle. Maar niet alleen daar. Ook kunt u ons tegenkomen in De Kapel, Kleine Goote, Nieuwland, Noord-Meeuwenoord, Rugge, Spuilaan en in het buitengebied van Brielle.

Natuurparken rondom de stad Brielle:

Het Brielse Meer is met haar zoet water en de afgesloten rivierarm een mooi recreatiegebied. Het gebied, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen, omvat zo'n 800 hectare. Langs het water aan beide zijden kunt u fijn recreëren, omdat het voorzien is van oevers met ligweides, fietspaden, strandjes en jachthavens. Naast deze praktische zaken is dit natuurgebied rijk aan flora en fauna. Daarom komen er vooral in de winter veel vogels naar dit gebied om naar voedsel te zoeken.

Al het groen in Brielle:

Brielle is een oude vestingstad. Dat zijn vaak de mooiste plekjes van ons land. Helemaal als zo'n plaats ook nog eens het prachtige stadspark Oranjeplein binnen de stadsgrenzen heeft. Oranjeplein is kort na de Tweede Wereldoorlog door de Duitsers gebruikt als legerkamp waar de beruchte barakken werden gebouwd. Gelukkig is het park nu hersteld. Het biedt samen met de rondhangende geschiedenis een heerlijke plek om tot rust te komen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Brielle

Wilt u met graszoden in Brielle een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Brielle vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Brielle uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Brielle € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Brielle dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Raalte

Wim Schuurman


5

"Het bleek een goed op elkaar ingespeeld team te zijn met duidelijk een leidinggevende."

Graszoden leggen Raalte
Referenties

Graszoden in Brielle

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Brielle. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Brielle gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Brielle

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen