Graszoden Breukelen

Waar wij vaak graszoden leggen in Breukelen

Wij leggen regelmatig nieuwe graszoden in tuinen van bewoners van de plaats Breukelen. Wij leggen niet alleen graszoden in Breukelen, maar ook in de omringende plaatsen zoals Utrecht, Hilversum, Amersfoort  en Amsterdam.

Breukelen behoort tot de gemeente Stichtse Vecht en heeft ongeveer 9850 inwoners. Tot de Stichtse Vecht behoren de dorpen Breukelen, Kockengen, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Maarssen, Maarssenbroek, Nieuwersluis, Nieuwer Ter Aa, Nigtevecht, Oud-Zuilen, Tienhoven en Vreeland en de buurtschappen: Gieltjesdorp, Kerklaan, Kortrijk, Laagnieuwkoop, Maarsseveen, Mijnden, Molenpolder, Nieuwerhoek, Noordeinde, Oud-Aa, Oud-Maarsseveen, Oukoop, Portengen, Portengense Brug, Scheendijk, Spengen en Zuideinde. Totaal wonen er in deze gemeente zo’n 63.000 mensen.

Wetenswaardigheden over Breukelen

Breukelen ligt in de zogenoemde Vechtstreek. De Vechtstreek was tot vroeg in de Middeleeuwen nauwelijks geschikt voor bewoning vanwege de uitgestrekte veenmoerassen. Er zijn wel sporen gevonden die er op wijzen dat er reeds kleine nederzettingen waren rond de IJzertijd.

Er zijn een aantal monumenten in Maarssen waaronder de Kortrijkse Molen die in 1696 is gebouwd. De molen is van het type wipmolen en heeft tot 1951 op windkracht de polder bemalen. De molen is in 1991 gerestaureerd en kan malen door middel van een scheprad. De wieken van de molen zijn bijna 24 meter lang en hebben Oudhollands hekwerk met zeilen.

Brooklyn, een stadsdeel van New York is genoemd naar Breukelen.

Buiten het Breukelen ligt het Kasteel Nijenrode, wat nieuw gerooide grond betekent. Het kasteel is gebouwd in 1275 en is omringd door een gracht waarover twee ophaalbruggen. In 1946 het Instituut voor Bederijskunde, Stichting Nijenrode  zich in het kasteel. Het kasteel staat nu bekend als Nyenrode Business Universiteit.

Groene wetenswaardigheden over  Breukelen

De Europese wandelroute, het Marskramerpad loopt langs Breukelen. Het Marskramerpad loopt van Scheveningen naar de grens van Polen en Litouwen en is 2560 kilometer lang. Vanaf de Woerdense Verlaat loopt het door het centrum van Breukelen loopt langs de Loosdrechtse Plassen.

Breukelen ligt aan de Loosdrechtse plassen, een natuurgebied voor watersport, waar het in de zomer nogal druk is, maar er zijn ook rustige gebieden te vinden zoals Vuntus en Breukelveense plas waar veel vogels zijn en zeldzame planten groeien.

De Vinkeveense plassen liggen vlak bij Breukelen en biedt natuur en recreatie. De plassen bestaan uit legakkers met 12 zandeilanden. De eilanden beschikken over aanlegmogelijkheden voor boten en er kan gezwommen worden.  In het gebied kan gezeild worden, maar ook per motorboot, fluisterboot en zelfs per kano worden verkend. Ook bestaat er de mogelijkheid om te duiken. Het water is helder en diep en dat maakt de plas tot een zeer mooie en goede plek voor het duiken. Ook zijn de Vinkeveense plassen geschikt om te waterskiën.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Breukelen

Wilt u met graszoden in Breukelen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Breukelen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Breukelen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Breukelen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Breukelen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Breda

Ter Happel


4

"Gazon ligt er mooi bij (weet niet of ik foto's kan toevoegen; anders stuur ik ze per mail)."

Graszoden leggen Breda
Referenties

Graszoden in Breukelen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Breukelen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Breukelen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Breukelen

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen