Graszoden Breukelen

Waar wij vaak graszoden leggen in Breukelen

Wij leggen regelmatig nieuwe graszoden in tuinen van bewoners van de plaats Breukelen. Wij leggen niet alleen graszoden in Breukelen, maar ook in de omringende plaatsen zoals Utrecht, Hilversum, Amersfoort  en Amsterdam.

Breukelen behoort tot de gemeente Stichtse Vecht en heeft ongeveer 9850 inwoners. Tot de Stichtse Vecht behoren de dorpen Breukelen, Kockengen, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Maarssen, Maarssenbroek, Nieuwersluis, Nieuwer Ter Aa, Nigtevecht, Oud-Zuilen, Tienhoven en Vreeland en de buurtschappen: Gieltjesdorp, Kerklaan, Kortrijk, Laagnieuwkoop, Maarsseveen, Mijnden, Molenpolder, Nieuwerhoek, Noordeinde, Oud-Aa, Oud-Maarsseveen, Oukoop, Portengen, Portengense Brug, Scheendijk, Spengen en Zuideinde. Totaal wonen er in deze gemeente zo’n 63.000 mensen.

Wetenswaardigheden over Breukelen

Breukelen ligt in de zogenoemde Vechtstreek. De Vechtstreek was tot vroeg in de Middeleeuwen nauwelijks geschikt voor bewoning vanwege de uitgestrekte veenmoerassen. Er zijn wel sporen gevonden die er op wijzen dat er reeds kleine nederzettingen waren rond de IJzertijd.

Er zijn een aantal monumenten in Maarssen waaronder de Kortrijkse Molen die in 1696 is gebouwd. De molen is van het type wipmolen en heeft tot 1951 op windkracht de polder bemalen. De molen is in 1991 gerestaureerd en kan malen door middel van een scheprad. De wieken van de molen zijn bijna 24 meter lang en hebben Oudhollands hekwerk met zeilen.

Brooklyn, een stadsdeel van New York is genoemd naar Breukelen.

Buiten het Breukelen ligt het Kasteel Nijenrode, wat nieuw gerooide grond betekent. Het kasteel is gebouwd in 1275 en is omringd door een gracht waarover twee ophaalbruggen. In 1946 het Instituut voor Bederijskunde, Stichting Nijenrode  zich in het kasteel. Het kasteel staat nu bekend als Nyenrode Business Universiteit.

Groene wetenswaardigheden over  Breukelen

De Europese wandelroute, het Marskramerpad loopt langs Breukelen. Het Marskramerpad loopt van Scheveningen naar de grens van Polen en Litouwen en is 2560 kilometer lang. Vanaf de Woerdense Verlaat loopt het door het centrum van Breukelen loopt langs de Loosdrechtse Plassen.

Breukelen ligt aan de Loosdrechtse plassen, een natuurgebied voor watersport, waar het in de zomer nogal druk is, maar er zijn ook rustige gebieden te vinden zoals Vuntus en Breukelveense plas waar veel vogels zijn en zeldzame planten groeien.

De Vinkeveense plassen liggen vlak bij Breukelen en biedt natuur en recreatie. De plassen bestaan uit legakkers met 12 zandeilanden. De eilanden beschikken over aanlegmogelijkheden voor boten en er kan gezwommen worden.  In het gebied kan gezeild worden, maar ook per motorboot, fluisterboot en zelfs per kano worden verkend. Ook bestaat er de mogelijkheid om te duiken. Het water is helder en diep en dat maakt de plas tot een zeer mooie en goede plek voor het duiken. Ook zijn de Vinkeveense plassen geschikt om te waterskiën.

Projecten in Breukelen

Alle projecten

Graszoden leggen Breukelen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Breukelen. Graszoden leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd weer een prachtig en nieuw gazon heeft. Met verse premium graszoden kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd. En na een korte periode van slechts twee weken dagelijks onderhoud kunt u het gazon al in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf graszoden leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van graszoden leggen

  • Direct zichtbaar resultaat
  • U kunt alle graszoden op één dag (laten) leggen
  • Het nieuwe gazon is binnen 14 dagen in gebruik te nemen
  • De graszoden vragen eenvoudig onderhoud voor een perfect eindresultaat

Graszoden laten leggen in Breukelen

Wilt u graszoden laten leggen in Breukelen? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig bewerken van de bodem, egaliseren van de ondergrond en uitrollen van de graszoden behoort tot hun vaste werkzaamheden.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij de graszoden voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook een bestaand gazon dat aan vervanging toe is eerst verwijderen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het leggen van graszoden in Breukelen gaat u naar de pagina graszoden prijzen.

Prijzen graszoden laten leggen

Aantal m²     Prijs 
0 - 25 m² € 250,- 
26 - 50 m² € 9,00 p/m² 
51 - 100 m² € 8,00 p/m² 
101 m² - 199 m² € 7,00 p/m² 
201 m² - 400 m² € 6,50 p/m² 
> 400 m²     Op aanvraag

Graszoden Breukelen

Wilt u zelf aan de slag en graszoden leggen bij u in Breukelen? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren. Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt de graszoden bij Gras en Groen kopen. Zo krijgt u toch de beschikking over de schitterende premium graszoden van Champions League kwaliteit!

Kenmerken premium graszoden

  • Hoge sierwaarde
  • Bestand tegen regelmatige betreding
  • Zelfherstellend vermogen, ook na intensief gebruik
  • Ingezaaid met een graszaadmengsel voor een speelgazon
  • Verdraag een bepaalde mate van schaduw
  • In 12-14 maanden opgekweekt en vrij van plastic netten

Graszoden kopen en afhalen bij Gras en Groen

De verse premium graszoden zijn dagelijks vers af te halen bij Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. Via de shop of middels de bestelmodule bovenaan en onderaan elke pagina op de website kunt u de graszoden bestellen. Bij het afronden van uw bestelling kunt u aangeven op welke datum en binnen welk tijdvenster u de graszoden wens af te halen.

Graszoden bezorgen in Breukelen

Wilt u zelf graszoden gaan leggen, maar heeft u geen mogelijkheid om de graszoden af te halen? Dat is geen probleem! Dankzij de graszoden bezorgservice krijgt u de graszoden bij u thuis geleverd. Gras en Groen levert verse premium graszoden tegen scherpe prijzen.

U kunt de graszoden laten leveren in heel Nederland en uw bestelling volgen met een Track en Trace systeem. Besteld u voor 12:00 uur, dan worden uw graszoden zelfs al de volgende dag bezorgd. Lees hier meer over graszoden bezorgen.

Veelgestelde vragen

Ik heb een andere vraag
Wat betekent premium kwaliteit graszoden?

Gras en Groen krijgt gedurende het graszoden seizoen elke dag een levering met verse premium graszoden. Maar wat betekent het predicaat premium speelgazon?

Allereerst het speelgazon. Een speelgazon kan zoals de naam al doet vermoeden tegen een stootje. Het is bestand tegen betreding en zal zichzelf na gebruik hiervan herstellen. Bovendien heeft het een hoge sierwaarde dankzij de kleur en dichtheid van het gras.

Premium speelgazon graszoden hebben dezelfde kenmerken zoals hierboven omschreven, maar met een extra eigenschap. Het is namelijk beter bestand tegen schaduw. Doordat veel tuinen meer schaduw hebben dan wenselijk voor de meeste grassoorten is dit een ideale toevoeging.

Let wel op: de graszoden hebben nog steeds minimaal 4 uur direct zonlicht per dag nodig voor een gezonde groei!

Kan er vooraf iemand komen kijken?

Om onze tarieven zo scherp mogelijk aan te kunnen bieden voor u komen wij kijken bij gazons groter dan > 250 m2. Nadat u een offerte aanvraag heeft gedaan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Indien uw gazon kleiner is verzoeken wij u een foto per mail aan te leveren indien u twijfelt aan de huidige situatie. Op een foto kunnen wij heel veel zien en u van het juiste advies voorzien.

Wat zijn de kosten van een nieuw gazon?

De kosten voor de aanleg van een nieuw gazon zijn van een aantal zaken afhankelijk, zoals het oppervlak en de uit te voeren werkzaamheden. Een overzicht van alle prijzen vindt u hier: Graszoden prijzen

U kunt ook een vrijblijvende offerte opvragen waarin wij alle kosten gespecificeerd aanbieden.

Binnen welke termijn kan mijn gazon worden aangelegd?

Wij kunnen altijd binnen 3 weken de graszoden bij u thuis komen leggen. Wij passen het aantal medewerkers aan op de omvang van de werkzaamheden. Daardoor kunnen wij de opdracht altijd binnen één dag afronden. Regen kan een spelbreker zijn. In dat geval stellen wij u zo snel mogelijk op de hoogte en rekenen wij op uw begrip!

Hoe snel kan ik een offerte verwachten?

Uw offerte aanvraag wordt binnen één werkdag door Gras en Groen beantwoord. Het kan zijn dat u direct een offerte ontvangt of dat wij eerst om aanvullende informatie vragen. Indien wij een bezoek brengen aan uw tuin ontvangt u binnen één werkdag na dit bezoek een passende offerte.

Wat is er nodig om te kunnen bezorgen op locatie?

De chauffeur zal de graszoden zo dicht mogelijk bij uw toekomstige gazon lossen. U dient er rekening mee te houden dat de ondergrond verhard dient te zijn. De graszoden worden bezorgd met een vrachtwagen van 18 meter lang. De toegangsweg zal dus verhard en vrij van obstakels moeten zijn.