Graszoden Breda

Waar wij vaak graszoden leggen in Breda?

In de gemeente Breda en de omringende dorpen hebben wij al veel opdrachten mogen uitvoeren.
Vooral de wijken  Princenhage, Brabantpark, Ginneken, IJpelaar en Tuinzigt.

Daarnaast zijn wij ook werkzaam in veel dorpen welke onder de gemeente Breda vallen zoals: Gilze en Rijen, Prinsenbeek, Bavel, Teteringen, Alphen-Chaam, Drimmelen, Etten-Leur, Oosterhout en Zundert.

Wij hebben zeker 150 klanten per jaar in deze regio, het is dus zomaar mogelijk dat wij bij familie, vrienden of kennissen van u een nieuw gazon hebben aangelegd.

Nieuwbouwwijken

Bouverijen

Tegen de rand van Teteringen zullen in de wijk Bouverijen totaal zo'n 650 woningen gerealiseerd gaan worden. Alle woningen die gebouwd worden zijn koopwoningen. De wijk kent een ruim aanbod type woningen, vrijstaande, hoekwoningen, rijwoningen, 2-onder-1-kap, geschakelde, bungalow en eengezinswoningen.

Kavels Zelfbouw Teteringen

In Teteringen, een van de deelgemeentes van Breda, komen in 2013 op een unieke locatie vrije kavels te koop. Deze locatie, aan de Zuidwest-rand van Teteringen, ligt uitermate gunstig ten opzichte van Breda. Op deze kavels kunt u geheel naar eigen keuze uw type woning en kavelgrootte bepalen.

Heldenpark

Het voormalige westelijk Hero-terrein zal in 2013 worden omgetoverd tot een nieuwe en aantrekkelijke leefomgeving; een nieuwe buurt met een eigen identiteit nabij het centrum van Breda. In deze nieuw te ontwikkelen buurt zullen verschillende woonvormen op een locatie in het centrum van Breda gebouwd worden. In totaal zullen er 360 woningen gerealiseerd worden.

In veel nieuwbouwwijken worden wij door de nieuwe bewoners ingeschakeld voor zowel grondwerk, bestratingswerk, aanplanten en het leggen van graszoden. Wanneer u samen met de buren of hele buurt uw gazon door ons laat aanleggen hanteren wij kortingen. Hoe meer meters gras wij mogen leggen, hoe goedkoper het kan worden.

Groene wetenswaardigheden over Breda

De gemeente Breda bezit ongeveer 630 hectare openbaar groen en 90.000 bomen. Het openbaar groen vormt een kenmerkende aspect in de stad en maakt de stad leefbaar. Mede door de hoeveelheid aan parken die de stad kent vormt Breda tot een groene omgeving. Het zijn de rustpunten in deze drukke stad.

Waar is al dat groen in de stad Breda nou eigenlijk te vinden?

Valkenberg

Het bekendste park is zonder enige twijfel het Valkenberg, midden in het centrum. Tot het begin van de 19e eeuw hoorde dit park bij het Kasteel van Breda.

Vandaag de dag is het park bij mooi weer een ontmoetingsplek voor jong en oud.

Dagelijks lopen vele treinreizigers de route daar het park van het station naar het centrum en terug. Het oude stadspark in Engelse landschapsstijl was hier niet op berekend. In 1995 is het park helemaal vernieuwd, de  kenmerkende dwaalpaadjes zijn aangevuld met twee brede hoofdpaden van asfalt. Dit alles om de verbinding tussen station en binnenstad te verbeteren.

In het stadspark van Breda vind je uitgestrekte grasvelden waar je heerlijk kunt genieten van een lunch in het zonnetje.. Je vindt hier een gezellig eethuisje met een terras wat uitkijkt over het gehele park. Daarnaast is er voor de kinderen een grote speeltuin met schommels, een glijbaan en een zandbak aangelegd. Deze is op veilige afstand van de grote fontein. Het stadspark is de ideale locatie voor verschillende evenementen. De minister heeft dan ook niet geheel toevallig  het park in 2010 genomineerd als beste openbare ruimte van het jaar.

Overige parken in Breda

Het Wilhelminapark is gelegen langs de Wilhelminasingel, dichtbij het centrum. Het park bestaat uit twee stukken met aan iedere kant een vijver. Het park wordt gescheiden door de straat Wilhelminapark. Bij de ingang van het linker parkgedeelte staat een Pools oorlogsmonument. Aan de andere kant staat een Duitse Panthertank die door de Polen in 1945 aan de stad werd geschonken.

Het Van Sonsbeeckpark in Breda is een werkverschaffingsproject uit de crisisjaren. Het park is vernoemd naar burgemeester Willem van Sonsbeeck welke in 1934 opdracht heeft gegeven voor de aanleg van het park. Dit om de mannen tijdens de heersende crisis aan het werk te houden, waar een crisis dan al niet goed voor kan zijn.

Het is een park waar bewust zeldzame planten en bomen in geplant zijn. Om het park zijn woningen gebouwd welke een prachtig uitzicht wanneer zij de voordeur uitlopen. Ook grenst het van Sonsbeeckzwembad aan dit park.

Het Van Koolwijkpark ligt vlak buiten de Singelgracht in Breda. Ondanks dat dit park niet bij alle Breda naren bekend is, is het een prachtig parkje. Verstopt tussen grote villa’s ligt hier de zogenaamde Engelse Tuin, met de uitstraling van een paleistuin.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszodenAlgemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Hoofddorp

Rozet


5

"Ik kan een ieder grasengroen aanbevelen, heel aardige mensen."

Graszoden leggen Hoofddorp
Referenties

Graszoden in Breda

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Breda. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Breda gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.

Afgeronde projecten in Breda

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen