Graszoden Boxtel

Waar leggen wij graszoden in Boxtel

Wij leggen graszoden in de kom van Boxtel, Boxtel-Oost, Boxtel-Noord, Munsel-Selissen, Langenberg. Ook rondom Liempde en Lennisheuvel en in de nieuwbouwwijken Den Bergh en Sparrenlaene leggen we graszoden. Dorpskernen van Best, Vught, Schijndel, Esch en Oisterwijk behoren allemaal tot ons werkgebied.

Al het groen in Boxtel

Boxtel is een van de oudste kernen van Brabant en ligt in het dal van de Dommel. Boxtel telt ongeveer 30.000 inwoners. Boxtel is het groene hart van de Brabantse Meierij. Best staat bekend om zijn klompen, dankzij de rijkdom aan populieren. Philips Medical Systems ontwikkelt medische apparatuur en heeft hiermee de industrie in Best op de kaart gezet.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Boxtel niet

Spaarenlaene ligt de natuurlijke omgeving Sparrendijk. Deze exclusieve woonlocatie aan een bospad heeft toegang tot het fraaie bos. Hier kunt u wandelen, spelen en genieten van de rust. Den Bergh is een boomrijke omgeving aan het stroomgebied van de rivier de Dommel. Den Bergh ligt dicht bij het centrum van Boxtel. Speelplekken voor kinderen zorgen ervoor dat ze veilig kunnen spelen. De Heraut in Best is een nieuwe wijk de Schutboom. Het noordelijk deel heeft een eigentijdse woonsfeer en het zuidelijk gedeelte heeft een landelijke sfeer. Schutboom-Zuid is een bijzonder fraaie groene wijk, vlakbij het centrum van Best.

Naast deze natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken.

Het groene Woud

Het Groene Woud bestaat uit bossen, moerassen, heide en agrarisch populierenlandschap en behoort tot de Nationaal Landschap. Wat het Groene Woud speciaal maakt is de kleinschaligheid waardoor een grote afwisseling in het landschap ontstaat.

De nieuwe Heide

De Nieuwe Heide, ten noorden van Best, reiken tot aan de oostelijke zowel als westelijke richting van een oud cultuurgebied. Dit gebied loopt in het noorden over in het Groene Woud, bestaande uit loofbossen op leemhoudende bodem. In deze omgeving kan je heerlijk fietsen.

Best staat bekend om zijn populieren, bomen die het beste hout geven voor het maken van klompen. Vroeger had Best 23 klompenmakerijen. Nu zijn er nog enkele hiervan in Best.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Boxtel

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Boxtel? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Boxtel vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Boxtel graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Boxtel

Wilt u bij u in Boxtel de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Rosmalen

van Vliet


5

"Professioneel en snel. "

Graszoden leggen Rosmalen
Referenties

Graszoden in Boxtel

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Boxtel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Boxtel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Boxtel

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen