Graszoden Boxmeer

Waar leggen wij de graszoden in Boxmeer

Wij als bedrijf zijn zeer actief met het aanleggen van graszoden en tuinen in de gemeente Boxmeer. Wij zijn o.a. actief met het leggen van onze grasmatten in de wijken Boxmeer centrum, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vorum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees en Holthees.

Daarnaast leggen wij onze tuinen en grasmatten ook in de omliggende gemeentes en dorpskernen rondom Boxmeer. Ons werkgebied reikt o.a. tot Gennep, Haps, Wanroij, Heijen en Overloon.

Al het groen in Boxmeer

Boxmeer is een gemeente gelegen in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt ongeveer 14.000 inwoners. In de omgeving van Boxmeer zijn veel water- en natuurgebieden te vinden. Zo ligt Boxmeer vlakbij de rivier de maas en de natuurgebieden de Maasheggen en het natuurgebied Het Brestbosch.

De Maasheggen is een keten van natuurgebieden dat aan elkaar ligt. Het gebied ligt langs de maas. Het landschap kent enkele percelen die worden gescheiden door o.a. meidoorn heggen. Het is verder een mooi natuurgebied waar men heerlijk kan rondwandelen. Het gebied is zeer vruchtbaar waardoor bomen, struiken en planten zeer goed kunnen groeien. Dit heeft te maken met het feit dat het gebied vaak overstroomt door water uit de maas. De slib uit de maas die hierbij wordt meegevoerd blijft hangen in de meidoornstruiken die dienen als afscheiding van de percelen. Wanneer het water weer zakt blijft deze slib hier hangen en wordt uiteindelijk opgenomen door de grond. De slib maakt de grond zeer vruchtbaar.

Het natuurgebied Het Brestbosch heeft een grootte van ongeveer 163 hectare waarvan ongeveer 1/3 deel is beplant met Zomereiken. Het was oorspronkelijk een heide- en veen gebied maar werd later aangeplant met eikenhakhout. Uiteindelijk is het gebied ontwikkeld tot natuurgebied waar mensen heerlijk doorheen kunnen wandelen en genieten van de natuur.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Boxmeer niet

Wij als bedrijf zijn in de nieuwbouwwijken van Boxmeer ook zeer actief met de aanleg van graszoden en complete tuinen. Wij zijn o.a. actief in de wijken Kerkstraat Noord, Logterberge en Vivelliplein. Deze wijken zijn aangelegd met het oogpunt op moderniteit en groen. Wij als bedrijf kunnen er voor zorgen dat uw tuin aan dit beeld gaat voldoen. Daarnaast is één van onze speerpunten allereerst te luisteren naar de wensen van de klant om deze vervolgens in het tuinontwerp te verwerken.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men de drukke stad even wil ontlopen en geen tijd heeft om één van de grotere natuurparken te bezoeken dan kan men altijd naar één van de stadsparken van Boxmeer om even tot rust te komen. Deze parken hebben genoeg bankjes om op te zitten, wandel- en fietspaden om overheen te wandelen of te fietsen en natuurlijk voldoende groene omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Boxmeer

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Boxmeer? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Boxmeer vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Boxmeer graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Boxmeer

Wilt u bij u in Boxmeer de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Arnhem

Richard Mooiman


5

"prima werk snel en nauwkeurig"

Graszoden leggen Arnhem
Referenties

Graszoden in Boxmeer

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Boxmeer. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Boxmeer gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Boxmeer

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen