Graszoden Boxmeer

Waar leggen wij de graszoden in Boxmeer

Wij als bedrijf zijn zeer actief met het aanleggen van graszoden en tuinen in de gemeente Boxmeer. Wij zijn o.a. actief met het leggen van onze grasmatten in de wijken Boxmeer centrum, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vorum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees en Holthees.

Daarnaast leggen wij onze tuinen en grasmatten ook in de omliggende gemeentes en dorpskernen rondom Boxmeer. Ons werkgebied reikt o.a. tot Gennep, Haps, Wanroij, Heijen en Overloon.

Al het groen in Boxmeer

Boxmeer is een gemeente gelegen in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt ongeveer 14.000 inwoners. In de omgeving van Boxmeer zijn veel water- en natuurgebieden te vinden. Zo ligt Boxmeer vlakbij de rivier de maas en de natuurgebieden de Maasheggen en het natuurgebied Het Brestbosch.

De Maasheggen is een keten van natuurgebieden dat aan elkaar ligt. Het gebied ligt langs de maas. Het landschap kent enkele percelen die worden gescheiden door o.a. meidoorn heggen. Het is verder een mooi natuurgebied waar men heerlijk kan rondwandelen. Het gebied is zeer vruchtbaar waardoor bomen, struiken en planten zeer goed kunnen groeien. Dit heeft te maken met het feit dat het gebied vaak overstroomt door water uit de maas. De slib uit de maas die hierbij wordt meegevoerd blijft hangen in de meidoornstruiken die dienen als afscheiding van de percelen. Wanneer het water weer zakt blijft deze slib hier hangen en wordt uiteindelijk opgenomen door de grond. De slib maakt de grond zeer vruchtbaar.

Het natuurgebied Het Brestbosch heeft een grootte van ongeveer 163 hectare waarvan ongeveer 1/3 deel is beplant met Zomereiken. Het was oorspronkelijk een heide- en veen gebied maar werd later aangeplant met eikenhakhout. Uiteindelijk is het gebied ontwikkeld tot natuurgebied waar mensen heerlijk doorheen kunnen wandelen en genieten van de natuur.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Boxmeer niet

Wij als bedrijf zijn in de nieuwbouwwijken van Boxmeer ook zeer actief met de aanleg van graszoden en complete tuinen. Wij zijn o.a. actief in de wijken Kerkstraat Noord, Logterberge en Vivelliplein. Deze wijken zijn aangelegd met het oogpunt op moderniteit en groen. Wij als bedrijf kunnen er voor zorgen dat uw tuin aan dit beeld gaat voldoen. Daarnaast is één van onze speerpunten allereerst te luisteren naar de wensen van de klant om deze vervolgens in het tuinontwerp te verwerken.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men de drukke stad even wil ontlopen en geen tijd heeft om één van de grotere natuurparken te bezoeken dan kan men altijd naar één van de stadsparken van Boxmeer om even tot rust te komen. Deze parken hebben genoeg bankjes om op te zitten, wandel- en fietspaden om overheen te wandelen of te fietsen en natuurlijk voldoende groene omgeving.

Projecten in Boxmeer

Alle projecten

Graszoden leggen Boxmeer

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Boxmeer. Graszoden leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd weer een prachtig en nieuw gazon heeft. Met verse premium graszoden kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd. En na een korte periode van slechts twee weken dagelijks onderhoud kunt u het gazon al in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf graszoden leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van graszoden leggen

  • Direct zichtbaar resultaat
  • U kunt alle graszoden op één dag (laten) leggen
  • Het nieuwe gazon is binnen 14 dagen in gebruik te nemen
  • De graszoden vragen eenvoudig onderhoud voor een perfect eindresultaat

Graszoden laten leggen in Boxmeer

Wilt u graszoden laten leggen in Boxmeer? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig bewerken van de bodem, egaliseren van de ondergrond en uitrollen van de graszoden behoort tot hun vaste werkzaamheden.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij de graszoden voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook een bestaand gazon dat aan vervanging toe is eerst verwijderen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het leggen van graszoden in Boxmeer gaat u naar de pagina graszoden prijzen.

Prijzen graszoden laten leggen

Aantal m²     Prijs 
0 - 25 m² € 250,- 
26 - 50 m² € 9,00 p/m² 
51 - 100 m² € 8,00 p/m² 
101 m² - 199 m² € 7,00 p/m² 
201 m² - 400 m² € 6,50 p/m² 
> 400 m²     Op aanvraag

Graszoden Boxmeer

Wilt u zelf aan de slag en graszoden leggen bij u in Boxmeer? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren. Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt de graszoden bij Gras en Groen kopen. Zo krijgt u toch de beschikking over de schitterende premium graszoden van Champions League kwaliteit!

Kenmerken premium graszoden

  • Hoge sierwaarde
  • Bestand tegen regelmatige betreding
  • Zelfherstellend vermogen, ook na intensief gebruik
  • Ingezaaid met een graszaadmengsel voor een speelgazon
  • Verdraag een bepaalde mate van schaduw
  • In 12-14 maanden opgekweekt en vrij van plastic netten

Graszoden kopen en afhalen bij Gras en Groen

De verse premium graszoden zijn dagelijks vers af te halen bij Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. Via de shop of middels de bestelmodule bovenaan en onderaan elke pagina op de website kunt u de graszoden bestellen. Bij het afronden van uw bestelling kunt u aangeven op welke datum en binnen welk tijdvenster u de graszoden wens af te halen.

Graszoden bezorgen in Boxmeer

Wilt u zelf graszoden gaan leggen, maar heeft u geen mogelijkheid om de graszoden af te halen? Dat is geen probleem! Dankzij de graszoden bezorgservice krijgt u de graszoden bij u thuis geleverd. Gras en Groen levert verse premium graszoden tegen scherpe prijzen.

U kunt de graszoden laten leveren in heel Nederland en uw bestelling volgen met een Track en Trace systeem. Besteld u voor 12:00 uur, dan worden uw graszoden zelfs al de volgende dag bezorgd. Lees hier meer over graszoden bezorgen.

Veelgestelde vragen

Ik heb een andere vraag
Wat betekent premium kwaliteit graszoden?

Gras en Groen krijgt gedurende het graszoden seizoen elke dag een levering met verse premium graszoden. Maar wat betekent het predicaat premium speelgazon?

Allereerst het speelgazon. Een speelgazon kan zoals de naam al doet vermoeden tegen een stootje. Het is bestand tegen betreding en zal zichzelf na gebruik hiervan herstellen. Bovendien heeft het een hoge sierwaarde dankzij de kleur en dichtheid van het gras.

Premium speelgazon graszoden hebben dezelfde kenmerken zoals hierboven omschreven, maar met een extra eigenschap. Het is namelijk beter bestand tegen schaduw. Doordat veel tuinen meer schaduw hebben dan wenselijk voor de meeste grassoorten is dit een ideale toevoeging.

Let wel op: de graszoden hebben nog steeds minimaal 4 uur direct zonlicht per dag nodig voor een gezonde groei!

Kan er vooraf iemand komen kijken?

Om onze tarieven zo scherp mogelijk aan te kunnen bieden voor u komen wij kijken bij gazons groter dan > 250 m2. Nadat u een offerte aanvraag heeft gedaan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Indien uw gazon kleiner is verzoeken wij u een foto per mail aan te leveren indien u twijfelt aan de huidige situatie. Op een foto kunnen wij heel veel zien en u van het juiste advies voorzien.

Wat zijn de kosten van een nieuw gazon?

De kosten voor de aanleg van een nieuw gazon zijn van een aantal zaken afhankelijk, zoals het oppervlak en de uit te voeren werkzaamheden. Een overzicht van alle prijzen vindt u hier: Graszoden prijzen

U kunt ook een vrijblijvende offerte opvragen waarin wij alle kosten gespecificeerd aanbieden.

Binnen welke termijn kan mijn gazon worden aangelegd?

Wij kunnen altijd binnen 3 weken de graszoden bij u thuis komen leggen. Wij passen het aantal medewerkers aan op de omvang van de werkzaamheden. Daardoor kunnen wij de opdracht altijd binnen één dag afronden. Regen kan een spelbreker zijn. In dat geval stellen wij u zo snel mogelijk op de hoogte en rekenen wij op uw begrip!

Hoe snel kan ik een offerte verwachten?

Uw offerte aanvraag wordt binnen één werkdag door Gras en Groen beantwoord. Het kan zijn dat u direct een offerte ontvangt of dat wij eerst om aanvullende informatie vragen. Indien wij een bezoek brengen aan uw tuin ontvangt u binnen één werkdag na dit bezoek een passende offerte.

Wat is er nodig om te kunnen bezorgen op locatie?

De chauffeur zal de graszoden zo dicht mogelijk bij uw toekomstige gazon lossen. U dient er rekening mee te houden dat de ondergrond verhard dient te zijn. De graszoden worden bezorgd met een vrachtwagen van 18 meter lang. De toegangsweg zal dus verhard en vrij van obstakels moeten zijn.