Graszoden Bovenkarspel

Waar leggen wij de graszoden in Bovenkarspel?

Wij van Gras en Groen komen als bedrijf regelmatig in Bovenkarspel onze graszoden leggen. Ook kunnen wij uw oude gazon verwijderen. Wij snijden het los met een machine en voeren het daarna af in onze aanhangers. Wij komen in de wijken Plan-Zuid, Princenhof, Broekerhaven, Rozeboom en natuurlijk ook in het centrum van Bovenkarspel.

Bovenkarspel is een deelgemeente van Stede Broec. Onder deze gemeente vallen ook Grootebroek en Lutjebroek. Natuurlijk komen wij ook hier uw graszoden leggen.

Natuurparken rondom de stad:

Het Streekbos is een bekend natuurgebied dat net iets ten noorden van Bovenkarspel ligt. Na de herinrichting van de polder Het Grootslag is dit bos in 1978 aangelegd. Ondertussen is het bos uitgebreid van 58 naar 72 hectare. Deze uitbreiding vond plaats in 2006. Een recreatieplas met daarbij een zandstrand vindt u terug in het zuidelijke deel van het mooie bos.

Al het groen in Bovenkarspel:

Verlaat de hectiek van de drukke stad en geniet van al het groen dat Bovenkarspel u te bieden heeft. Bovenkarspel kent enkele zeer mooi stadsparken waar het voor zowel de toerist als de inwoners goed toeven is. Er bevinden zich vanwege de vele ANWB wandel- en fietsroutes genoeg bankjes langs de betreffende routes. Daar kunt u even bijkomen en genieten van uw rust.  gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Bovenkarspel

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Bovenkarspel? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Bovenkarspel vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Bovenkarspel graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Bovenkarspel

Wilt u bij u in Bovenkarspel de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Culemborg

Ed Busse


4

"Ook het leggen is uitstekend gelukt. Daarna goed advies gekregen."

Graszoden leggen Culemborg
Referenties

Graszoden in Bovenkarspel

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Bovenkarspel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Bovenkarspel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Bovenkarspel

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen