Graszoden Bovenkarspel

Waar leggen wij de graszoden in Bovenkarspel?

Wij van Gras en Groen komen als bedrijf regelmatig in Bovenkarspel onze graszoden leggen. Ook kunnen wij uw oude gazon verwijderen. Wij snijden het los met een machine en voeren het daarna af in onze aanhangers. Wij komen in de wijken Plan-Zuid, Princenhof, Broekerhaven, Rozeboom en natuurlijk ook in het centrum van Bovenkarspel.

Bovenkarspel is een deelgemeente van Stede Broec. Onder deze gemeente vallen ook Grootebroek en Lutjebroek. Natuurlijk komen wij ook hier uw graszoden leggen.

Natuurparken rondom de stad:

Het Streekbos is een bekend natuurgebied dat net iets ten noorden van Bovenkarspel ligt. Na de herinrichting van de polder Het Grootslag is dit bos in 1978 aangelegd. Ondertussen is het bos uitgebreid van 58 naar 72 hectare. Deze uitbreiding vond plaats in 2006. Een recreatieplas met daarbij een zandstrand vindt u terug in het zuidelijke deel van het mooie bos.

Al het groen in Bovenkarspel:

Verlaat de hectiek van de drukke stad en geniet van al het groen dat Bovenkarspel u te bieden heeft. Bovenkarspel kent enkele zeer mooi stadsparken waar het voor zowel de toerist als de inwoners goed toeven is. Er bevinden zich vanwege de vele ANWB wandel- en fietsroutes genoeg bankjes langs de betreffende routes. Daar kunt u even bijkomen en genieten van uw rust.  gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Bovenkarspel

Wilt u met graszoden in Bovenkarspel een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Bovenkarspel vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Bovenkarspel uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Bovenkarspel € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Bovenkarspel dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Amsterdam

Marcel van Dongen


5

"De service en het contact van Gras en Groen verdient van ons een dikke tien!"

Graszoden leggen Amsterdam
Referenties

Graszoden in Bovenkarspel

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Bovenkarspel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Bovenkarspel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Bovenkarspel

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen