Graszoden Boskoop

Waar leggen wij premium graszoden in Boskoop?

Wij als bedrijf zijn zeer actief met het aanleggen van nieuwe graszoden in de plaats Boskoop. Boskoop is een plaats in de provincie Zuid-Holland, die gelegen is aan het kanaal de Gouwe tussen Alphen aan den Rijn en Waddinxveen. In 2014 is de plaats toegevoegd aan de gemeente Alphen aan den Rijn. Wij leggen onze graszoden in de wijken Snijdelwijk, Otweg, Rijneveld, Nesse, Spoelwijk en natuurlijk leggen wij onze graszoden ook in het centrum van Boskoop.

De gemeente Alphen aan den Rijn is in 2004 gefuseerd. Samen met Boskoop en Rijnwoude hebben ze de nieuwe gemeente Alphen aan de Rijn gevormd. Ook de kleinere gemeenten Aarlanderveen, Zwammerdam, Benthuizen, Koudekerk aan de Rijn, Hazerswoude-Dorp en Hazerswoude-Rijndijk behoren hiertoe.

Natuurparken rondom de stad Boskoop:

Het Gouwebos is een bekend natuurgebied in de omgeving van Boskoop. Het kent een oppervlakte van ongeveer 65 hectare. Dit natuurgebied is met name populair vanwege haar plassen, open velden en de bomenbegroeiing door vlierbessen, essen, populieren, berken en elzen. In 1973 waren hier slechts wat weilanden. Destijds is het omgetoverd tot een heus natuur- en recreatiegebied.

Al het groen in Boskoop:

Het is u wellicht nooit opgevallen, maar Boskoop heeft een heel bijzonder landschap. De stad Boskoop en haar directe omgeving staat namelijk vol van houten schuurtjes, ophaalbruggen, draaibruggetjes, veel sloten en moerbomen op de diverse kwekerijen. Zodoende is Boskoop de plek bij uitstek om heerlijk te fietsen en te wandelen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Boskoop

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Boskoop? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Boskoop vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Boskoop graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Boskoop

Wilt u bij u in Boskoop de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Haag

Ronald Smeijers


5

"Zeer deskundig, meedenkend en bovenal, harde werkers."

Graszoden leggen Den Haag
Referenties

Graszoden in Boskoop

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Boskoop. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Boskoop gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Boskoop

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen