Graszoden Boskoop

Waar leggen wij premium graszoden in Boskoop?

Wij als bedrijf zijn zeer actief met het aanleggen van nieuwe graszoden in de plaats Boskoop. Boskoop is een plaats in de provincie Zuid-Holland, die gelegen is aan het kanaal de Gouwe tussen Alphen aan den Rijn en Waddinxveen. In 2014 is de plaats toegevoegd aan de gemeente Alphen aan den Rijn. Wij leggen onze graszoden in de wijken Snijdelwijk, Otweg, Rijneveld, Nesse, Spoelwijk en natuurlijk leggen wij onze graszoden ook in het centrum van Boskoop.

De gemeente Alphen aan den Rijn is in 2004 gefuseerd. Samen met Boskoop en Rijnwoude hebben ze de nieuwe gemeente Alphen aan de Rijn gevormd. Ook de kleinere gemeenten Aarlanderveen, Zwammerdam, Benthuizen, Koudekerk aan de Rijn, Hazerswoude-Dorp en Hazerswoude-Rijndijk behoren hiertoe.

Natuurparken rondom de stad Boskoop:

Het Gouwebos is een bekend natuurgebied in de omgeving van Boskoop. Het kent een oppervlakte van ongeveer 65 hectare. Dit natuurgebied is met name populair vanwege haar plassen, open velden en de bomenbegroeiing door vlierbessen, essen, populieren, berken en elzen. In 1973 waren hier slechts wat weilanden. Destijds is het omgetoverd tot een heus natuur- en recreatiegebied.

Al het groen in Boskoop:

Het is u wellicht nooit opgevallen, maar Boskoop heeft een heel bijzonder landschap. De stad Boskoop en haar directe omgeving staat namelijk vol van houten schuurtjes, ophaalbruggen, draaibruggetjes, veel sloten en moerbomen op de diverse kwekerijen. Zodoende is Boskoop de plek bij uitstek om heerlijk te fietsen en te wandelen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Boskoop

Wilt u met graszoden in Boskoop een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Boskoop vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Boskoop uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Boskoop € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Boskoop dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Driebergen

Theo Halstra


5

"Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden. "

Graszoden leggen Driebergen
Referenties

Graszoden in Boskoop

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Boskoop. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Boskoop gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Boskoop

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen