Graszoden Borculo

Waar leggen wij onze premium graszoden in Borculo?

Borculo is een stad in de gemeente Berkelland in de Achterhoek. Wij zijn ook hier actief met het aanleggen van graszoden. In de kom van Borculo zijn wij te vinden in Geesteren, Uitbreidingsplan Hambroek en in het buitengebied van deze gemeente.

Wilt ook graag premium graszoden van Gras en Groen? Maar woont u niet in Borculo? Ook dan komen wij gewoon naar u toe. Ons werkgebied reikt namelijk verder dan alleen Borculo.

Natuurparken rondom Borculo:

Borculo ligt in de Achterhoek, waar je als natuurliefhebber heerlijk kunt genieten van al het groen dat deze streek te bieden heeft. Met name in Het Hambroek treft u een stukje natuur waar je zowel actief als ontspannen de dag door kunt brengen. Wandelen behoort tot de mogelijkheden, als ook het fietsen vanwege het fietsroutenetwerk dat de Achterhoek rijk is. Ook kunt u er uw hengeltje uitgooien in De Hambroekplas. 

Al het groen in Borculo:

Borculo is een kleine gemeente in de provincie Gelderland. Momenteel telt deze plaats iets meer dan 10 duizend inwoners. Borculo kent veel groen in haar omgeving. Bekend is bijvoorbeeld De Waterster en De Schoolt. Beide zijn grote grasvlakten met veel water. Daarom is het mogelijk om juist daar verschillende soorten flora en fauna te bezichtigen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Borculo

Wilt u met graszoden in Borculo een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Borculo vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Borculo uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Borculo € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Borculo dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Oss

Athmer


5

"De communicatie en het nakomen van de afspraken was perfect, de grasmat is keurig gelegd."

Graszoden leggen Oss
Referenties

Graszoden in Borculo

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Borculo. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Borculo gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Borculo

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen