Graszoden Borculo

Waar leggen wij onze premium graszoden in Borculo?

Borculo is een stad in de gemeente Berkelland in de Achterhoek. Wij zijn ook hier actief met het aanleggen van graszoden. In de kom van Borculo zijn wij te vinden in Geesteren, Uitbreidingsplan Hambroek en in het buitengebied van deze gemeente.

Wilt ook graag premium graszoden van Gras en Groen? Maar woont u niet in Borculo? Ook dan komen wij gewoon naar u toe. Ons werkgebied reikt namelijk verder dan alleen Borculo.

Natuurparken rondom Borculo:

Borculo ligt in de Achterhoek, waar je als natuurliefhebber heerlijk kunt genieten van al het groen dat deze streek te bieden heeft. Met name in Het Hambroek treft u een stukje natuur waar je zowel actief als ontspannen de dag door kunt brengen. Wandelen behoort tot de mogelijkheden, als ook het fietsen vanwege het fietsroutenetwerk dat de Achterhoek rijk is. Ook kunt u er uw hengeltje uitgooien in De Hambroekplas. 

Al het groen in Borculo:

Borculo is een kleine gemeente in de provincie Gelderland. Momenteel telt deze plaats iets meer dan 10 duizend inwoners. Borculo kent veel groen in haar omgeving. Bekend is bijvoorbeeld De Waterster en De Schoolt. Beide zijn grote grasvlakten met veel water. Daarom is het mogelijk om juist daar verschillende soorten flora en fauna te bezichtigen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Borculo

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Borculo? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Borculo vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Borculo graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Borculo

Wilt u bij u in Borculo de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Maastricht

Paul Nyst


5

"Klasse!"

Graszoden leggen Maastricht
Referenties

Graszoden in Borculo

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Borculo. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Borculo gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Borculo

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen