Graszoden Boekel

Waar leggen wij de graszoden in Boekel?

Gras en Groen Graszoden komt vaak in Boekel om onze nieuwe graszoden te leggen. Wij leggen onze graszoden in Boekel-Centrum, Arendnest-Zijp, Bovenstehuis, Peelsehuis, Logt, Berkhoek, Molenwijk, Elzen, Neerbroek, Zandhoek en Peelstraat.

Natuurparken rondom de stad:

Rondom Boekel vindt u voornamelijk agrarisch gebied. Het water van de Peel wordt afgevoerd door waterlopen die van west naar oost dit gebied doorkruizen. Waterloop de Waterval ligt ten noorden van Boekel.  Vanuit hier vertrekken verschillende waterlopen. In het verleden zijn al deze waterlopen door de mens uitgegraven.

Al het groen in Boekel:

De Perekker is een nieuw natuurgebied in Boekel, dat in 2007 geopend werd. Dit natuurgebied ligt tegen de bossen van de dekzandrug. De dekzandrug strekt zich uit tot aan Handel en Huize Padua.

Door de ontwikkeling van stuifzand is er veel reliëf aanwezig in de dennenbossen. Er staan nog eiken, die vroeger gebruikt werden als hakhout, op de hoogste ruggen. U kunt hier een heerlijke wandeling maken. De Trimbossen vindt u in het noordelijke gedeelte van het bos. In dit stuk bos is een trimparcours uitgezet voor de fanatieke sporters.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Boekel

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Boekel? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Boekel vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Boekel graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Boekel

Wilt u bij u in Boekel de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Breda

Joost Schier


4

"Al met al een mooi gazon aangelegd!"

Graszoden leggen Breda
Referenties

Graszoden in Boekel

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Boekel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Boekel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Boekel

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen