Graszoden Bodegraven

Waar leggen wij de graszoden in Bodegraven?

Wij zijn druk bezig om Nederland te voorzien van nieuwe graszoden. Dit doen wij ook in Bodegraven voor de 17.781 inwoners. Wij komen o.a. in Centrum-Noord, Centrum-Zuid, Tuinwijk, Vijverwijk, Dronenwijk, Broekvelden, Elzenhof, Beijenveld en Weideveld. Sinds 2011 is Bodegraven met Reeuwijk gefuseerd tot een nieuwe gemeente genaamd Bodegraven-Reeuwijk. Drieburgen, De Meije, Nieuwerbrug, Reeuwijk-Brug, Reeuwijk-Dorp, Sluipwijk, Tempel en Waarder zijn de overige gehuchten in de nieuwe gemeente.

U begrijpt dat ons werkgebied iets verder reikt dan alleen Bodegraven. Ook in de grote omringende steden zou u ons kunnen aantreffen.

Natuurparken rondom de stad Bodegraven:

Het natuurgebied Fort Wierickerschans ligt tussen Woerden Bodegraven in. Deze plek is uniek te noemen, omdat dit het enige open gebied is dat zich tussen het noordelijk en zuidelijk deel van Het Groene Hart bevindt. De flora en fauna die men hier aantreft is gangbaar te noemen. Daarentegen is het wel een heerlijke plek om te fietsen en te wandelen. Vanwege de open plekken is de kans groot dat u regelmatig de wind tegen hebt. Lekker uitwaaien dus.

Al het groen in Bodegraven:

Inwoners van Bodegraven rekenen zich rijk met de aanwezigheid van Het Groene Hart. Dat neemt echter niet weg dat ook de stadsparken de moeite waard zijn. Het is wellicht minder spectaculair, maar in de vele stadsparken die Bodegraven rijk is, is het heerlijk vertoeven.  Er zijn genoeg mogelijkheden om te fietsen en te wandelen en eventjes uw rust te pakken.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Bodegraven

Wilt u met graszoden in Bodegraven een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Bodegraven vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Bodegraven uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Bodegraven € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Bodegraven dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Duiven

Ton Peersman


5

"Als we dit zelf hadden moeten doen waren we meer geld kwijt geweest."

Graszoden leggen Duiven
Referenties

Graszoden in Bodegraven

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Bodegraven. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Bodegraven gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Bodegraven

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen