Graszoden Bodegraven

Waar leggen wij de graszoden in Bodegraven?

Wij zijn druk bezig om Nederland te voorzien van nieuwe graszoden. Dit doen wij ook in Bodegraven voor de 17.781 inwoners. Wij komen o.a. in Centrum-Noord, Centrum-Zuid, Tuinwijk, Vijverwijk, Dronenwijk, Broekvelden, Elzenhof, Beijenveld en Weideveld. Sinds 2011 is Bodegraven met Reeuwijk gefuseerd tot een nieuwe gemeente genaamd Bodegraven-Reeuwijk. Drieburgen, De Meije, Nieuwerbrug, Reeuwijk-Brug, Reeuwijk-Dorp, Sluipwijk, Tempel en Waarder zijn de overige gehuchten in de nieuwe gemeente.

U begrijpt dat ons werkgebied iets verder reikt dan alleen Bodegraven. Ook in de grote omringende steden zou u ons kunnen aantreffen.

Natuurparken rondom de stad Bodegraven:

Het natuurgebied Fort Wierickerschans ligt tussen Woerden Bodegraven in. Deze plek is uniek te noemen, omdat dit het enige open gebied is dat zich tussen het noordelijk en zuidelijk deel van Het Groene Hart bevindt. De flora en fauna die men hier aantreft is gangbaar te noemen. Daarentegen is het wel een heerlijke plek om te fietsen en te wandelen. Vanwege de open plekken is de kans groot dat u regelmatig de wind tegen hebt. Lekker uitwaaien dus.

Al het groen in Bodegraven:

Inwoners van Bodegraven rekenen zich rijk met de aanwezigheid van Het Groene Hart. Dat neemt echter niet weg dat ook de stadsparken de moeite waard zijn. Het is wellicht minder spectaculair, maar in de vele stadsparken die Bodegraven rijk is, is het heerlijk vertoeven.  Er zijn genoeg mogelijkheden om te fietsen en te wandelen en eventjes uw rust te pakken.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Bodegraven

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Bodegraven? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Bodegraven vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Bodegraven graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Bodegraven

Wilt u bij u in Bodegraven de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen West-Zaan

Robert van Veen


5

"Leuk personeel"

Graszoden leggen West-Zaan
Referenties

Graszoden in Bodegraven

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Bodegraven. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Bodegraven gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Bodegraven

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen