Graszoden Bloemendaal

Waar leggen wij de graszoden in Bloemendaal

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van tuinen en graszoden in de gemeente Bloemendaal. Wij leggen onze grasmatten o.a. in de wijken Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout en Vogelenzang. Hier leggen wij de matten natuurlijk in de centra van deze wijken maar ook in de omliggende buurten.


Daarnaast zijn wij als bedrijf ook actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden in de gemeentes en dorpskernen rondom Bloemendaal. Ons werkgebied reikt o.a. tot Driehuis, Velserbroek, Spaarndam, Binnen Liede, Haarlem,Vijfhuizen en Heemstede.

Al het groen in Bloemendaal

Bloemendaal is een gemeente gelegen in de provincie Noord-Holland en telt ongeveer 22.000 inwoners. De gemeente Bloemendaal heeft een redelijk groene omgeving. Het bekendste natuurgebied dat in Bloemendaal is gelegen is het Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Het natuurgebied Zuid-Kennemerland is een gebied dat zeer oude bossen, grillige duinen en natuurlijk een strand met daarachter een zee heeft. Het is een zeer mooi natuurgebied om doorheen te wandelen. Het gebied kent een grote variatie aan flora en fauna. Zo lopen er o.a. grote grazers, konikpaarden, shetlandpony´s en Schotse Hooglanders in dit gebied. 

Vergeet de nieuwbouwwijken in Bloemendaal niet

Als bedrijf zijn wij natuurlijk ook zeer actief met de aanleg van graszoden en tuinen in de nieuwbouwwijken van Bloemendaal. Zo is ons bedrijf o.a. actief in de nieuwbouwwijken Duinzicht fase III , Duinzicht fase IV, en Duinzicht fase V . Wij als bedrijf zorgen ervoor dat uw tuin zo wordt aangelegd dat deze in het wijkbeeld zal passen. Vaak worden deze nieuwbouwwijken zeer modern en groen gebouwd. Wij kunnen als bedrijf deze lijn doortrekken naar uw tuin en uw wensen hierin verwerken.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men even wil ontsnappen aan de uitlaatgassen en de drukte van de stad dan kan men natuurlijk één van de natuurparken van Bloemendaal gaan bezoeken. Mocht men hier geen tijd voor hebben dan bieden één van de vele stadsparken in en rondom het centrum van Bloemendaal een uitkomst. De parken zijn uitgerust met voldoende bankjes waar men even kan gaan zitten en tot rust kan komen. Daarnaast zijn de parken zeer groen aangelegd en kan men dus even heerlijk genieten van een groene omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Bloemendaal

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Bloemendaal? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Bloemendaal vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Bloemendaal graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Bloemendaal

Wilt u bij u in Bloemendaal de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vierhouten

Nico Klaassen


5

"Buren hebben mij gecomplimenteerd met de aanschaf van de top graszoden van Gras en Groen."

Graszoden leggen Vierhouten
Referenties

Graszoden in Bloemendaal

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Bloemendaal. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Bloemendaal gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Bloemendaal

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen