Graszoden Bloemendaal

Waar leggen wij de graszoden in Bloemendaal

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van tuinen en graszoden in de gemeente Bloemendaal. Wij leggen onze grasmatten o.a. in de wijken Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout en Vogelenzang. Hier leggen wij de matten natuurlijk in de centra van deze wijken maar ook in de omliggende buurten.


Daarnaast zijn wij als bedrijf ook actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden in de gemeentes en dorpskernen rondom Bloemendaal. Ons werkgebied reikt o.a. tot Driehuis, Velserbroek, Spaarndam, Binnen Liede, Haarlem,Vijfhuizen en Heemstede.

Al het groen in Bloemendaal

Bloemendaal is een gemeente gelegen in de provincie Noord-Holland en telt ongeveer 22.000 inwoners. De gemeente Bloemendaal heeft een redelijk groene omgeving. Het bekendste natuurgebied dat in Bloemendaal is gelegen is het Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Het natuurgebied Zuid-Kennemerland is een gebied dat zeer oude bossen, grillige duinen en natuurlijk een strand met daarachter een zee heeft. Het is een zeer mooi natuurgebied om doorheen te wandelen. Het gebied kent een grote variatie aan flora en fauna. Zo lopen er o.a. grote grazers, konikpaarden, shetlandpony´s en Schotse Hooglanders in dit gebied. 

Vergeet de nieuwbouwwijken in Bloemendaal niet

Als bedrijf zijn wij natuurlijk ook zeer actief met de aanleg van graszoden en tuinen in de nieuwbouwwijken van Bloemendaal. Zo is ons bedrijf o.a. actief in de nieuwbouwwijken Duinzicht fase III , Duinzicht fase IV, en Duinzicht fase V . Wij als bedrijf zorgen ervoor dat uw tuin zo wordt aangelegd dat deze in het wijkbeeld zal passen. Vaak worden deze nieuwbouwwijken zeer modern en groen gebouwd. Wij kunnen als bedrijf deze lijn doortrekken naar uw tuin en uw wensen hierin verwerken.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men even wil ontsnappen aan de uitlaatgassen en de drukte van de stad dan kan men natuurlijk één van de natuurparken van Bloemendaal gaan bezoeken. Mocht men hier geen tijd voor hebben dan bieden één van de vele stadsparken in en rondom het centrum van Bloemendaal een uitkomst. De parken zijn uitgerust met voldoende bankjes waar men even kan gaan zitten en tot rust kan komen. Daarnaast zijn de parken zeer groen aangelegd en kan men dus even heerlijk genieten van een groene omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Bloemendaal

Wilt u met graszoden in Bloemendaal een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Bloemendaal vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Bloemendaal uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Bloemendaal € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Bloemendaal dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Breda

Ria de Wit


5

"Het gazon heeft onze tuin compleet gemaakt!"

Graszoden leggen Breda
Referenties

Graszoden in Bloemendaal

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Bloemendaal. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Bloemendaal gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Bloemendaal

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen