Graszoden Bleiswijk

Waar leggen wij premium graszoden in Bleiswijk?

Bleiswijk is een plaats in de gemeente Lansingerland, dat verder wordt samengesteld door Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs. Bleiswijk kent ongeveer 10.500 inwoners. Gras en Groen Graszoden werkt in de Molenwijk, Sterrenwijk, Bomenwijk, Vogelwijk, Oranjewijk, Schilderswijk, Zeeheldenwijk en De Tuinen. Natuurlijk leggen wij onze graszoden ook in het centrum.

Voor onze werkzaamheden - het leggen van graszoden - bevindt Gras en Groen Graszoden zich niet alleen in Bleiswijk. Eigenlijk behoort heel Nederland tot ons werkgebied. 

Natuurparken rondom de stad Bleiswijk:

De Eendragtspolder is een gebied dat de nodige bezoekers trekt. En dat is terecht. Het is namelijk een bijzonder gebied. Het gebied combineert een waterberging, verschillende soorten recreatie en een internationale roeibaan. De Eendragtspolder is ook bekend vanwege het vermogen 4 miljoen m3 water tijdelijk op te slaan. Mocht wateroverlast dreigen, dan kan deze mogelijkheid worden ingezet. 

Al het groen in Bleiswijk:

In Bleiswijk zelf vindt men deels het recreatiegebied Rottemeren. Dit natuurgebied ligt tussen enerzijds de gemeenten Lansingerland en Zuidplas en anderzijds de gemeente Rotterdam. Het gebied is uitermate geschikt voor het wandelen, fietsen en andere vormen van recreatie. Rondom deze Rottemeren is namelijk een recreatiegebied aangelegd van zo'n 900 hectare.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Bleiswijk

Wilt u met graszoden in Bleiswijk een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Bleiswijk vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Bleiswijk uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Bleiswijk € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Bleiswijk dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

P. Martherus


4

"Goed bedrijf"

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Bleiswijk

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Bleiswijk. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Bleiswijk gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Bleiswijk

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen