Graszoden Blaricum

Waar leggen wij de graszoden in Blaricum

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van graszoden en tuinen in de gemeente Blaricum. Wij leggen onze grasmatten o.a. in de wijken Blaricum centrum en Bijvanck. Daarnaast leggen wij onze grasmatten ook in de gemeentes en dorpskernen rondom Blaricum. Ons werkgebied reikt o.a. tot Naarden, Bussum, Hilversum, Laren, Eemnes, Baarn, Bunschoten-Spakenburg en Muiderberg.

Al het groen in Blaricum

Blaricum is een gemeente gelegen in de provincie Noord-Holland en telt ongeveer 9.000 inwoners. De gemeente kent veel groen in zijn omgeving. Enkele bekende natuurgebieden zijn het Blaricummer Eng, Blaricummer Heide, ´t Harde en Noorderheide.

Het Blaricummer Eng en Blaricummer heide zijn een 70 hectare groot natuurgebied. Het gebied ken veel verschillende flora en fauna en heeft zeer mooie heidevelden. Het gebied wordt tevens begraasd door runderen.

Natuurgebied ´t Harde en Noorderheide zijn beide zeer fraaie natuurgebieden die een groot scala flora en fauna met zich meedraagt. Het gebied kent vele wandel en fietspaden waar men een heerlijke wandeling of fietstocht kan maken.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Blaricum niet

Wij als bedrijf leggen ook vaak complete tuinen en grasmatten aan in de nieuwbouwwijken van Blaricum. Wij zijn o.a. actief in de nieuwbouwwijken Gooiland, Gooische Gaerde, Your New Life, Blaricummermeent, De Buitenhaarden, De Landerijen, De Stroomzijde en de vrije kavel omgeving van Blaricum. Deze wijken zijn aangelegd met het oogpunt op moderniteit en groen. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat deze groene, moderne en duurzame aspecten door te trekken naar uw tuin. Daarnaast luisteren wij zeer goed naar uw wensen en verwerken deze wensen in het tuinontwerp zodat u de ideale tuin zult krijgen.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Naast de zeer mooie natuurparken die rondom Blaricum aanwezig zijn heeft Blaricum in het centrum veel klein parkjes waar men kan genieten van een groene omgeving en even tot rust kan komen. In het park staan vele bankjes waar men heerlijk kan gaan zitten. Deze parken gebruikt men ook veel om bijvoorbeeld te wandelen of te sporten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Blaricum

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Blaricum? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Blaricum vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Blaricum graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Blaricum

Wilt u bij u in Blaricum de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Driebergen

Piet Lindner


5

"Goed contact, leuk team "gras" mensen en professioneel bovendien! "

Graszoden leggen Driebergen
Referenties

Graszoden in Blaricum

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Blaricum. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Blaricum gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Blaricum

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen