Graszoden Beverwijk

Waar leggen wij de premium graszoden in Beverwijk?

Wij, Gras en Groen Graszoden, komen wel eens in Beverwijk om onze graszoden te leggen. Beverwijk bestaat uit elf wijken. Het Centrum, Vondelkwartier, Oranjebuurt, Kuenenkwartier, Warande, Noordwestelijke tuinbouwgebied, Oosterwijk en Zwaansmeer, Meerestein, Wijk aan Zee en De Pijp en Wijkerbroek. In al deze wijken komen wij onze grasmatten leggen.

Natuurparken rondom de stad:

Vanzelfsprekend is het Nationaal Park Zuid-Kennemerland het meest in het oog springende natuurgebied van deze regio. Qua natuur is er werkelijk alles te vinden. U vindt er hoge duintoppen met een fantastisch uitzicht, maar ook duinmeren vol met prachtige watervogels. Ook romantische stukken landgoed vechten om voorrang met de bossen met eeuwenoude bomen. Als natuurliefhebber komt u hier werkelijk ogen en oren te kort.

Al het groen in Beverwijk:

Ook de gemeente Beverwijk zelf kent behoorlijk wat groen. Parken, natuurgebieden en lanen met mooie bomen wisselen elkaar af in deze groene gemeente, die maar liefst elf stadsparken herbergt. Het Overbos is er één van en heeft een oppervlakte van meer dan 14 hectare. Het Overbos wordt vaak gebruikt om er intensief te sporten. Het heet daarom niet voor niets de groene long van Beverwijk.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Beverwijk

Wilt u met graszoden in Beverwijk een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Beverwijk vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Beverwijk uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Beverwijk € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Beverwijk dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vinkeveen

Kurvers


5

"Prima en snelle levering zoals afgesproken!"

Graszoden leggen Vinkeveen
Referenties

Graszoden in Beverwijk

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Beverwijk. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Beverwijk gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Beverwijk

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen