Graszoden Beverwijk

Waar leggen wij de premium graszoden in Beverwijk?

Wij, Gras en Groen Graszoden, komen wel eens in Beverwijk om onze graszoden te leggen. Beverwijk bestaat uit elf wijken. Het Centrum, Vondelkwartier, Oranjebuurt, Kuenenkwartier, Warande, Noordwestelijke tuinbouwgebied, Oosterwijk en Zwaansmeer, Meerestein, Wijk aan Zee en De Pijp en Wijkerbroek. In al deze wijken komen wij onze grasmatten leggen.

Natuurparken rondom de stad:

Vanzelfsprekend is het Nationaal Park Zuid-Kennemerland het meest in het oog springende natuurgebied van deze regio. Qua natuur is er werkelijk alles te vinden. U vindt er hoge duintoppen met een fantastisch uitzicht, maar ook duinmeren vol met prachtige watervogels. Ook romantische stukken landgoed vechten om voorrang met de bossen met eeuwenoude bomen. Als natuurliefhebber komt u hier werkelijk ogen en oren te kort.

Al het groen in Beverwijk:

Ook de gemeente Beverwijk zelf kent behoorlijk wat groen. Parken, natuurgebieden en lanen met mooie bomen wisselen elkaar af in deze groene gemeente, die maar liefst elf stadsparken herbergt. Het Overbos is er één van en heeft een oppervlakte van meer dan 14 hectare. Het Overbos wordt vaak gebruikt om er intensief te sporten. Het heet daarom niet voor niets de groene long van Beverwijk.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Beverwijk

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Beverwijk? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Beverwijk vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Beverwijk graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Beverwijk

Wilt u bij u in Beverwijk de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Goudswaard

Carola Kik


5

"Keurig personeel, harde werkers. We zijn zeer tevreden."

Graszoden leggen Goudswaard
Referenties

Graszoden in Beverwijk

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Beverwijk. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Beverwijk gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Beverwijk

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen