Graszoden Beuningen

Waar leggen wij de graszoden in Beuningen

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden in de gemeente Beuningen. Zo leggen wij onze grasmatten o.a. in de wijken Beuningen Noordwest, Beuningse Plas, Beuningen Centrum, Centrum Oost, De Haaghe, De Heuve, De Heuve 4, De Hoeven, Duivenkamp, Den Balmerd, Tinnegieter, De Rietlanden, Notenhof en Schoenaker. Daarnaast leggen wij ook in Ewijk, Weurt en Winssen.

Als bedrijf zijn wij niet alleen actief in de gemeente Beuningen maar ook in omliggende gemeentes en dorpskernen. Ons werkgebied reikt o.a. tot Bergharen, Deest, Afferden, Andelst, Valburg, Bemmel, Naarden, Wijchen en Dukenburg.

Al het groen in Beuningen

Beuningen is een gemeente gelegen in de provincie Gelderland en telt ongeveer 25.000 inwoners. Beuningen kent zowel waterrijke als groene omgeving in zijn gemeente. Zo stroomt de waal langs deze gemeente wat het gebied zeer waterrijk maakt. Daarnaast kent de gemeente zeer uitgestrekte uiterwaarden die in tijden van overstroming volledig onder water staan en de dorpen beschermen tegen overstromingen. Ook kent de gemeente natuurgebiedjes zoals Het Roodslag, Het Heuvelpark en het Personnenbos.

Het Roodslag is een langgerekt bosstrook van ongeveer 1.5 km lang. In dit bos staat voornamelijk essen en eiken bomen. Aan de randen van dit natuurgebiedjes groeit voornamelijk wilg en riet. Het is zeker de moeite waard dit gebied te bezichtigen.

Het Heuvelpark is een groot stadspark dat ligt gelegen in een nieuwbouwwijk van Beuningen. Het park bevat zowel speelweiden, trapveldjes en wandelroutes.

Het Personenbos is een gebied van ongeveer 15 hectare die in de 14e eeuw was aangelegd voor de productie van hout. Momenteel is het een natuurgebied waar o.a. de boomsoorten eiken, populier, wilg, essen en esdoorn gevestigd zijn. Dit gebied kent ook een wandelpad waar men een heerlijke wandeling kan maken.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Beuningen niet

Als bedrijf zijn wij ook actief in de nieuwbouwwijken van Beuningen. Zo leggen wij onze graszoden o.a. in de nieuwbouwwijken Waterdorp en De Bunswaard. Deze wijken zijn veelal aangelegd met het oogpunt op groen, moderniteit en duurzaamheid. Wij als bedrijf zijn zeer gedreven om deze aspecten terug te laten komen in uw tuin en daarnaast zeer goed te luisteren naar uw wensen en deze te verwerken in het tuinontwerp.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Als men even tot rust wil komen en de uitlaatgassen van de stad even wil ontlopen kan men altijd naar één van de stadsparken in het centrum van Beuningen tot rust komen. In deze parkjes staan voldoende bankjes en is er voldoende groen in de omgeving om even te ontspannen en te genieten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Beuningen

Wilt u met graszoden in Beuningen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Beuningen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Beuningen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Beuningen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Beuningen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Teteringen

Madja Roos


5

"Wij zijn super tevreden en zou hen zeker aan iedereen willen aanbevelen."

Graszoden leggen Teteringen
Referenties

Graszoden in Beuningen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Beuningen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Beuningen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Beuningen

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen