Graszoden Best

Waar leggen wij de graszoden in Best

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van graszoden en tuinen in de gemeente Best. Wij zijn o.a. actief in de wijken Batadorp, Buitengebied, Oud Best, De Leeuwerik, Dijkstraten, Heivelden, Heuveleind, Hoge Akker, Kantonnier, Naastenbest, Salderes, Speelheide, Villawijk, Wilhelminadorp en natuurlijk leggen wij onze grasmatten ook in het centrum. Daarnaast zijn wij ook actief met de aanleg en onderhoud van tuinen en graszoden op bedrijventerreinen. Zo zijn wij actief op Bedrijventerrein ’t Zand, Bedrijventerrein Breeven en Industrieterrein Heide.

In de omliggende gemeentes en dorpskernen rondom Best zijn wij als bedrijf ook zeer actief met de aanleg van graszoden en tuinen. Ons werkgebied reikt o.a. tot Oirschot, Spoordonk, Boskant, Breugel, Nuenen, Woensel en Wintelre.

Al het groen in Best

Best is een gemeente gelegen in de provincie Noord-Brabant en telt ongeveer 29.000 inwoners. In de omgeving van Best is voldoende natuur te vinden. Enkele bekende natuurgebieden zijn het Veldersche Bosch en het Breevenpark.

Het Veldersche Bosch is een aantal kilometer van Best gelegen. Het is een bosrijk gebied wat vroeger veelal werd gebruikt als jachtgebied. Ook is dit gebied gebruikt voor hakhout. Momenteel is het een rustig gebied waar men even heerlijk tot rust kan komen.

Het Breevenpark is een klein natuurgebiedje gelegen net buiten het centrum van Best. Het is een redelijk bebost gebied waar men doorheen kan wandelen of even lekker tot rust kan komen op een bankje.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Best niet

Ook in de nieuwbouwwijken van Best zijn wij als bedrijf actief met de aanleg van graszoden en complete tuinen. Onze grasmatten worden o.a. gelegd in de wijken De Steegsche Velden, De Heraut, ’t Koetshuys, Schutboom Zuid en in de wijk De Klompenfabriek. Deze nieuwbouwwijken worden vaak groen en modern aangelegd. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat dit groene en moderne wijkgevoel door te trekken naar uw tuin en daarbij in te spelen op specifieke wensen van u.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men geen tijd heeft om één van de natuurgebieden te bezoeken en toch even wil ontsnappen aan de drukte van de stad dan kan men altijd één van de stadsparken van Best bezoeken. De parken zijn groen aangelegd en er zijn voldoende bankjes aanwezig waar men even lekker kan gaan zitten. Daarnaast zijn er in deze parken ook vaak wandel en fietspaden aanwezig.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Best

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Best? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Best vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Best graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Best

Wilt u bij u in Best de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Uithoorn

Raymond Tekstra


5

"Nette jongens, plezierig advies over het onderhoud, scherpe prijs. Een aanrader!"

Graszoden leggen Uithoorn
Referenties

Graszoden in Best

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Best. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Best gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Best

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen