Graszoden Berlicum

Waar wij vaak graszoden leggen in Berlicum

In Berlicum, een dorp met ca 9800 inwoners en gelegen nabij de rivier de Aa leggen wij zeer regelmatig nieuwe graszoden aan. Behalve in Berlicum hebben wij ook veel klanten in omringende dorpen zoals: Middelrode, Den Dungen, Gemonde en Sint-Michielsgestel. Sinds 1996 is Berlicum aan de gemeente Sint-Michielsgestel toegevoegd en is daardoor geen zelfstandige gemeente meer.

Nieuwbouw  in Berlicum

In Berlicum zijn een aantal mooie nieuwe woonwijken gerealiseerd. Zoals “De Heerlijckheid” , “Lengsbroekse Hoeve” en “Beekveld”. In deze woonwijken hebben wij en/of gaan wij verschillende tuinen voorzien van een nieuw gazon.

De Heerlijckheid

 Woonwijk “De heerlijckheid” is een onderdeel van de wijk Schuurkerpad en is gebouwd volgens het principe “wenswonen” . Dat wil zeggen dat binnen het project een woning op maat kan worden gemaakt zodat het helemaal voldoet aan de woonwensen van de nieuwe eigenaar.

Lengsbroekse Hoeve

De Lengsbroekse hoeve, een nieuw te bouwen wijk in Berlicum, zal bestaan uit een 6 tal verschillende type woonhoeves die zo gebouwd worden dat ze goed passen in de omgeving. De wijk is gesitueerd aan de zuidkant van Berlicum. Vroeger was het woeste grond en in de 14e eeuw in cultuur gebracht.

Het is een prachtige plek om te wonen, met uitzicht over het Brabantse landschap. De kavels zijn groot, de omgeving rustig en de stad binnen handbereik.

Beekveld

Beekveld is een nieuwe, groene woonwijk, gelegen nabij de Rijksweg Den Bosch-Veghel en heeft een geweldig woonklimaat. De Run loopt er vlak langs en er is een diversiteit aan woningen waardoor het een dorps karakter heeft. Zo worden er starters woningen, vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap woningen gebouwd.

Groene wetenswaardigheden over  Berlicum

De omgeving van Berlicum is erg mooi en laat een afwisselend landschap zien. Aan de westkant van Berlicum bevindt zich de rivier de Aa en de Wambergse Beek en de Grote Wetering aan de noordkant. In het noordoosten ligt een prachtige naaldbosgebied, genaamd Hooge Heide. Ten Oosten ligt het natuur-en recreatiegebied Engelenstede.

Hooge Heide nader bekeken

Hooger Heide is een prachtig afwisselend gebied en ligt tussen Rosmalen, Nuland en Sint-Michielsgestel.

Oorspronkelijk was het een stuifzandgebied en werd pas in de loop van de eeuw ontgonnen. Het gebied is zeer afwisselend en omvat  bos, heide, zandverstuivingen en poelen. 

Het gebied leent zich uitstekend voor fietstochten en het maken van wandelingen. Er zijn dan ook diverse routes uitgezet. 

Engelenstede nader bekeken

Engelenstede ligt tussen Rosmalen, Vinkel en Berlicum in en omvat zo’n 80 hectare gemengd bos, heide, vennen en waterlopen, afgewisseld door recreatieweide. Oorspronkelijk was het een drassig gebied en rond de vorige eeuwwisseling ontgonnen. Omdat het een drassig gebied was is een ontwateringkanaal De Grote Wetering gegraven. Het is er prachtig wandelen. Er zijn dan ook 3 wandelroutes uitgezet.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Berlicum

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Berlicum? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Berlicum vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Berlicum graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Berlicum

Wilt u bij u in Berlicum de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Culemborg

Ed Busse


4

"Ook het leggen is uitstekend gelukt. Daarna goed advies gekregen."

Graszoden leggen Culemborg
Referenties

Graszoden in Berlicum

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Berlicum. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Berlicum gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Berlicum

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen