Graszoden Berkel-Enschot

Waar leggen wij de graszoden in Berkel-Enschot?

Wij als bedrijf komen vaak in Berkel-Enschot voor de aanleg van graszoden. Berkel-Enschot ligt tussen Tilburg en Oisterwijk. De omliggende dorpen en gehuchten zijn Brem, Heikant, Heuveltje, ’t Hoekske, Hoog-Heulekom, Hoogeind, de Kraan, Laag-Heulekom, Loonse Hoek, Oisterwijkse hoeve en Udenhout.

Ook in de wijken in Berkel-Enschot komen wij voor het aanleggen van graszoden. Zo komen wij o.a. in Berkel-Centrum, Berkelse Akkers, Ruiven, Eikenbosch en Enschot-Centrum.

Natuurparken rondom de stad:

Ten zuiden van Berkel-Enschot ligt natuurgebied het Galgeven. Het is een door heuveltjes omringd ven van 16 hectare. Een volmolen uit 1811 stond op een van de heuveltjes en op een ander heuveltje stond ooit een galg. Tegenwoordig vindt u in het natuurgebied Waterdrieblad, Moerashertshooi en de kleine Zonnedauw. Rond 1970 groeide er echter ook nog Oeverkruid, Biesvaren en Waterlobelia in en rond het ven. De Kerkeindse Heide, Ter Blaakloop en het dal van de Voorste Stroom maken ook deel uit van dit mooie natuurgebied. Het Galgeven kunt u ontdekken dankzij de wandelroutes die in het gebied zijn uitgezet.

Al het groen in Berkel-Enschot:

In het buitengebied van Berkel-Enschot ligt het landgoed Ter Braakloop. De Braakloop is de kilometers lange waterloop waar het landgoed zijn naam aan dankt. U treft er het Aalsven en het Schaapsven, maar verder bestaat het vooral uit naaldbos op stuifzand. Het Schaapsven is dichtgegroeid met witte waterlelie en gele plomp. U kunt op het landgoed heerlijk wandelen en alle  flora en fauna bekijken.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Berkel-Enschot

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Berkel-Enschot? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Berkel-Enschot vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Berkel-Enschot graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Berkel-Enschot

Wilt u bij u in Berkel-Enschot de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Maastricht

Paul Nyst


5

"Klasse!"

Graszoden leggen Maastricht
Referenties

Graszoden in Berkel-Enschot

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Berkel-Enschot. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Berkel-Enschot gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Berkel-Enschot

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen