Graszoden Berkel-Enschot

Waar leggen wij de graszoden in Berkel-Enschot?

Wij als bedrijf komen vaak in Berkel-Enschot voor de aanleg van graszoden. Berkel-Enschot ligt tussen Tilburg en Oisterwijk. De omliggende dorpen en gehuchten zijn Brem, Heikant, Heuveltje, ’t Hoekske, Hoog-Heulekom, Hoogeind, de Kraan, Laag-Heulekom, Loonse Hoek, Oisterwijkse hoeve en Udenhout.

Ook in de wijken in Berkel-Enschot komen wij voor het aanleggen van graszoden. Zo komen wij o.a. in Berkel-Centrum, Berkelse Akkers, Ruiven, Eikenbosch en Enschot-Centrum.

Natuurparken rondom de stad:

Ten zuiden van Berkel-Enschot ligt natuurgebied het Galgeven. Het is een door heuveltjes omringd ven van 16 hectare. Een volmolen uit 1811 stond op een van de heuveltjes en op een ander heuveltje stond ooit een galg. Tegenwoordig vindt u in het natuurgebied Waterdrieblad, Moerashertshooi en de kleine Zonnedauw. Rond 1970 groeide er echter ook nog Oeverkruid, Biesvaren en Waterlobelia in en rond het ven. De Kerkeindse Heide, Ter Blaakloop en het dal van de Voorste Stroom maken ook deel uit van dit mooie natuurgebied. Het Galgeven kunt u ontdekken dankzij de wandelroutes die in het gebied zijn uitgezet.

Al het groen in Berkel-Enschot:

In het buitengebied van Berkel-Enschot ligt het landgoed Ter Braakloop. De Braakloop is de kilometers lange waterloop waar het landgoed zijn naam aan dankt. U treft er het Aalsven en het Schaapsven, maar verder bestaat het vooral uit naaldbos op stuifzand. Het Schaapsven is dichtgegroeid met witte waterlelie en gele plomp. U kunt op het landgoed heerlijk wandelen en alle  flora en fauna bekijken.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Berkel-Enschot

Wilt u met graszoden in Berkel-Enschot een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Berkel-Enschot vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Berkel-Enschot uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Berkel-Enschot € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Berkel-Enschot dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Heinkenszand

Otto Ploegman


5

"Petje af voor de mannen van gras en groen."

Graszoden leggen Heinkenszand
Referenties

Graszoden in Berkel-Enschot

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Berkel-Enschot. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Berkel-Enschot gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Berkel-Enschot

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen