Graszoden Berkel en Rodenrijs

Waar leggen wij de graszoden in Berkel en Rodenrijs?

Berkel en Rodenrijs is een plaats en voormalig gemeente in de provincie Zuid-Holland. In 2007 is de gemeente Berkel en Rodenrijs samengegaan met de gemeente Bergschenhoek en Bleiswijk in de nieuwe gemeente Lansingerland. De plaats Berkel en Rodenrijs telt ruim 27.500 inwoners.

In nagenoeg de hele stad Berkel en Rodenrijs zijn wij actief. De buurten waar u ons kunt terugvinden zijn: Bergboezem, Bloemenbuurt, Bolwerk, Bomen- en Struikenbuurt, Componistenbuurt, Edelsteenbuurt, Havenbuurt, Merenbuurt, Noordeinde, Oranjebuurt, Oudeland, Parkbuurt, Sterrenbuurt, Vlinderstrik, Vogelbuurt en Weidebloembuurt.

Natuurparken rondom de stad:

De gemeente Lansingerland herbergt een mooi recreatiegebied, namelijk Het Hoge Bergse Bos. De heuvels in dit gebied zijn ontstaan door het bergen van bouw- en sloopafval. Van een van de bergen heeft men handig gebruikgemaakt door een kunstskibaan aan te leggen. Het heuvelachtige gebied is uitermate geschikt voor de mountainbikers. Voor hen is er een speciaal parcours aangelegd. Naast het Het Hoge Bergse Bos is er ook Het Lage Bergse Bos. Dit natuurgebied van 216 hectare - een bosrijk gebied met toch veel open plaatsen - is meer gericht op de natuur dan op de recreant.

Al het groen in Berkel en Rodenrijs:

Als men zowel Het Hoge als Het Lage Bergse Bos in de directe omgeving heeft, valt al het andere snel in het niet. Dat neemt echter niet weg dat u in Berkel en Rodenrijs zelf ook heerlijk kunt wandelen of fietsen. Voor de recreant is menig wandel- of fietsroute uitgezet. Deze zijn in te zien via de plaatselijke VVV of via de website van de gemeente. gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Berkel en Rodenrijs

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Berkel en Rodenrijs? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Berkel en Rodenrijs vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Berkel en Rodenrijs graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Berkel en Rodenrijs

Wilt u bij u in Berkel en Rodenrijs de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Weert

Peter Vleeshouwers


3

"Gras is wel mooi gelegd!"

Graszoden leggen Weert
Referenties

Graszoden in Berkel en Rodenrijs

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Berkel en Rodenrijs. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Berkel en Rodenrijs gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Berkel en Rodenrijs

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen