Graszoden Bergschenhoek

Waar wij vaak graszoden leggen in Bergschenhoek

In Bergschenhoek leggen wij met grote regelmaat onze graszoden. Ook in de omringende plaatsen zoals Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Gouda vervangen wij oude graszoden vaak door een nieuw gazon.

Bergschenhoek, een plaats met ongeveer 17.000 inwoners en ongeveer 15 vierkante kilometer groot, behoort bij de gemeente Lansingerland. Bergschenhoek ligt aan de noordkant van Rotterdam en maakt deel uit van de Stadsregio. Tot de gemeente Lansingerland behoren behalve Bergschenhoek ook de dorpen Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en de buurtschappen Kruisweg, Noordeinde, Rotte en Oostmeerpolder.

In Bergschenhoek is relatief veel nieuwbouw in de duurdere klasse te vinden. De rivier de Rotte loopt langs Bergschenhoek en daar bevindt zich Het Hoge en Lage Bergse Bos, een natuur-en recreatiegebied.

Wetenswaardigheden over Bergschenhoek

In Bergschenhoek werd een visfuik gevonden die uit ongeveer 4300 voor Christus komt. In de prehistorie kwamen er dus al mensen naar dit gebied. Het is een veengebied en aan het einde van de Middeleeuwen wordt het veen afgegraven en als brandstof verkocht. Hiermee begint de droogmaking. In de 18e eeuw werden verschillende polders bij Bergschenhoek droog gelegd.

In de Hollandse Gewesten werd de Katholieke kerk verboden rond 1573. In 1649 werd in het geheim een parochie gevestigd in Bergschenhoek. De eerste mis werd in een schuilkelder gehouden.

Vandaag de dag is Bergschenhoek een dorp met voornamelijk glastuinbouw.

Hoewel Bergschenhoek voornamelijk bestaat uit nieuwbouw zijn er enkele gebouwen die het de moeite waard maken om genoemd te worden. Zo is er het Polderhuis welke in 1906 gebouwd is, oorspronkelijk behoorde het gebouw aan het Hoogheemraadschap van Schieland, is nu een cultureel centrum. Het oudste gebouw stamt uit 1846 en is een woonhuis met winkel.

Groene wetenswaardigheden over Bergschenhoek

Het Lage Bergse Bos is een natuurgebied dat zich langs de Rotte bevindt. Het gebied heeft een oppervlakte van ongeveer 215 hectare en werd in 1970 aangelegd. Het is een afwisselend gebied en bestaat uit bos en opengedeeltes van water en land. In het gebied lopen Schotse Hooglanders.

Aan de oostzijde van het gebied ligt het gebied het Hoge Bergse Bos. Een recreatiegebied waarvan de heuvels zijn ontstaan doordat het een stortplaats was voor bouwafval. Op de een van de heuvels is een skihelling aangelegd. Verder is er een klimwand, een mountainbike parcours en een golfbaan.

Een uniek landschap vormt Polder Schieveen. Het is een polder met een oppervlakte van 460 hectare en is de laatste oorspronkelijke polder in de gemeente Rotterdam. Het gebied is niet toegankelijk voor publiek, maar is wel een belangrijke weidevogelgebied. Vanaf de omringende wegen kun je vogels spotten, zoals de grutto, de tureluur en de lepelaar.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Bergschenhoek

Wilt u met graszoden in Bergschenhoek een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Bergschenhoek vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Bergschenhoek uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Bergschenhoek € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Bergschenhoek dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Berghem

Ronnie Vos


3

"Voor de rest is de gazon mooi ingegroeid door de duidelijke handleiding te volgen."

Graszoden leggen Berghem
Referenties

Graszoden in Bergschenhoek

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Bergschenhoek. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Bergschenhoek gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Bergschenhoek

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen