Graszoden Berghem

Waar wij vaak graszoden leggen in Berghem

In Berghem met zijn ca. 9000 inwoners  leggen wij regelmatig nieuwe graszoden aan. Ook voorzien wij de bewoners van Oss, Herpen, Macharen, Megen, Haren, en Koolwijk regelmatig van een nieuw gazon .

Sinds 1994 behoort Berghem bij de gemeente Oss. En was daarvoor een zelfstandige gemeente. De afgelopen jaren zijn er prachtige nieuwbouw wijken gerealiseerd of aan de laatste bouwfase bezig, zoals De Piekenhoef en Het Reut.

Nieuwbouw  De Piekenhoef in Berghem

Aan de zuidkant van Berghem, tegen de grens van Oss verrees in een landelijke en bosrijke omgeving de wijk De Piekenhoef. De bedoeling is dat er in verschillende bouwfases wordt gewerkt en er uiteindelijk 1250 woningen zullen worden gebouwd. Duurzaamheid en veiligheid zijn hierbij de belangrijkste speerpunten.

Karakteristiek voor een dorp zijn wisselende bouwmassa's, verspringende rooilijnen en variatie in kavelbreedtes. Binnen het plangebied zijn gebieden te onderscheiden die een samenhangend geheel vormen: de erven en straten. De inrichting van de erven creëert een gevarieerde wijk, terwijl elk erf afzonderlijk een eenheid vormt qua materiaal en textuur. Zodoende ontstaan veel verschillende woonmilieus: ruime, luxe huizen, tweekappers, appartementen maar ook sociale woningbouw. De Piekenhoef is een wijk met een grote diversiteit.

Nieuwbouw ´t Reut in Berghem

Aan de Westkant van Berghem bevindt zich de wijk ´t Reut. Het is een relatief kleine wijk en kenmerkt zich door veel groen, klinkerstraten en pannendaken, waardoor het een charmant karakter heeft.´t Reut ligt dichtbij de dorpskern van Berghem en ook de afstand tot het centrum van Oss is vlakbij.  Door de gezellige sfeer en de diversiteit aan woningen maken ´t Reut tot een geliefde woonplek.

Groene wetenswaardigheden over Berghem

Aan de zuidkant van Berghem liggen hooggelegen zandgronden, zoals akker- en weidegrond en heidegebieden en bospercelen. Aan de noordkant ziet men laaggelegen polderlandschap. Berghem ligt daardoor in een overgangsgebied.

De naaldbossen en heidevelden ten zuiden van Berghem sluiten aan op de Herpse Bossen en aan het natuurpark Maashorst.

Natuurgebied de Herpse bossen

De Herpse bossen is een natuur en- recreatiegebied van ca. 400 hectare groot en gelegen ten zuiden van Berghem. Ooit was het een stuifzandgebied, maar door aanplant van naaldbomen, begin 20e eeuw, kun je nauwelijks nog spreken van stuifzandgebied. In het gebied bevinden zich 2 plassen. Het Klompven en het Groot Ganzenven. Het Klompven is een recreatieplas en ontstaan door uitgraving voor de aanleg van de A 59. Het Groot Ganzenven is een natuurlijk ven en was ooit bedoeld om als weidegebied te gebruiken.

Natuurgebied De Maashorst

De Maashorst is een groot natuurgebied en beslaat zo’n 2400 hectare. Het gebied bestaat uit verschillende landschapstypes zoals: Naaldbos, heidevelden, vennetjes en houtwallen. De Maashorst ligt tussen het grondgebied van Uden, Oss, Bernheze en Landerd in. Voorheen waren het verschillende gebieden. Sinds 1960 is het een aaneengesloten natuurgebied.  

Doordat het gebied in 1960 tot een aaneengesloten gebied is gemaakt en het landschap zo wisselend en divers is, is het een geliefd natuurgebied voor wandelaars, fietsers en rustzoekers. Er zijn verschillende wandelingen uitgezet en ook zijn er mooie fietspaden aangelegd.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Berghem

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Berghem? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Berghem vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Berghem graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Berghem

Wilt u bij u in Berghem de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

Jan van Vught


5

"We hadden niet verwacht dat een bedrijf zo snel en voor weinig geld zo mooi resultaat neer legt."

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Berghem

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Berghem. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Berghem gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Berghem

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen