Graszoden Bergen op Zoom

Waar leggen wij de graszoden in Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom zijn wij als bedrijf actief in de aanleg van tuinen en graszoden in de wijken Bergen op Zoom-West, Bergen op Zoom-Noord, Bergen op Zoom-Oost, Buitengebied West, Halsteren en de Lepelstraat. Natuurlijk zijn wij ook actief in het centrum van Bergen op Zoom.

Ook in de gemeentes rondom Bergen op Zoom zijn wij als bedrijf ook zeer actief in de aanleg van tuinen en grasmatten. Zo zijn wij vaak in Tholen, Halsteren, Bolnes, Tolberg, Huijbergen en Hoogerheide onze graszoden aan het plaatsen.

Al het groen in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een stad gelegen in de provincie Noord-Brabant. De stad telt ongeveer 53.000 inwoners. In de omgeving van Bergen op Zoom zijn veel water- en natuurgebieden te vinden. Qua natuur is er het beboste gebied genaamd Groot Molenbeek, Het Markiezaatsmeer en de Wouwse plantage. Qua watergebieden is er De Binnenschelde en het Zoommeer.

De natuurgebieden Groot Molenbeek, het Markiezaatsmeer en de Wouwse plantage zijn zeer mooi beboste natuurgebieden waar veel waterplassen tussen liggen. Het zijn zeer rustige natuurgebieden waar vele vogels zijn gevestigd. Men kan hier dus genieten van het vele vogelgezang. Daarnaast worden deze gebieden veel gebruikt door wandelaars, hardlopers en fietsers.

De watergebieden rondom Bergen op Zoom zijn ook zeer fraai en zeker de moeite waard om eens te gaan bezichtigen. De Binnenschelde en het Zoommeer zijn de bemenste watergebieden van Bergen op Zoom. Deze meren worden veel gebruikt door watersporters zoals zeilers, kanoërs, surfers en ook door vissers.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Bergen op Zoom niet

In de nieuwbouwwijken zijn wij als bedrijf ook zeer actief. Zo zijn wij o.a. in de wijk het Groene Gordijn zeer actief met de aanleg van grasmatten en tuinen. Het Groene Gordijn is een wijk dat is ingericht voor mensen die houden van veel rust en groen in de omgeving. Deze groene omgeving wil men dan vaak ook in eigen tuin creëren. Wij als bedrijf zijn zeer gedreven om uw wensen in vervulling te laten gaan betreft de aanleg van groen in uw tuin.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Bergen op Zoom kent veel groen en water in zijn omgeving. Het is dan ook zeker de moeite waard om deze natuurgebieden/waterplassen te bezoeken. Echter kan het ook heerlijk zijn om in één van de stadsparken in Bergen op Zoom even heerlijk tot rust te komen. In deze stadsparken staan voldoende bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en genieten van de groene omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Bergen op Zoom

Wilt u met graszoden in Bergen op Zoom een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Bergen op Zoom vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Bergen op Zoom uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Bergen op Zoom € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Bergen op Zoom dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Heinkenszand

Otto Ploegman


5

"Petje af voor de mannen van gras en groen."

Graszoden leggen Heinkenszand
Referenties

Graszoden in Bergen op Zoom

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Bergen op Zoom. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Bergen op Zoom gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Bergen op Zoom

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen