Graszoden Bergen op Zoom

Waar leggen wij de graszoden in Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom zijn wij als bedrijf actief in de aanleg van tuinen en graszoden in de wijken Bergen op Zoom-West, Bergen op Zoom-Noord, Bergen op Zoom-Oost, Buitengebied West, Halsteren en de Lepelstraat. Natuurlijk zijn wij ook actief in het centrum van Bergen op Zoom.

Ook in de gemeentes rondom Bergen op Zoom zijn wij als bedrijf ook zeer actief in de aanleg van tuinen en grasmatten. Zo zijn wij vaak in Tholen, Halsteren, Bolnes, Tolberg, Huijbergen en Hoogerheide onze graszoden aan het plaatsen.

Al het groen in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een stad gelegen in de provincie Noord-Brabant. De stad telt ongeveer 53.000 inwoners. In de omgeving van Bergen op Zoom zijn veel water- en natuurgebieden te vinden. Qua natuur is er het beboste gebied genaamd Groot Molenbeek, Het Markiezaatsmeer en de Wouwse plantage. Qua watergebieden is er De Binnenschelde en het Zoommeer.

De natuurgebieden Groot Molenbeek, het Markiezaatsmeer en de Wouwse plantage zijn zeer mooi beboste natuurgebieden waar veel waterplassen tussen liggen. Het zijn zeer rustige natuurgebieden waar vele vogels zijn gevestigd. Men kan hier dus genieten van het vele vogelgezang. Daarnaast worden deze gebieden veel gebruikt door wandelaars, hardlopers en fietsers.

De watergebieden rondom Bergen op Zoom zijn ook zeer fraai en zeker de moeite waard om eens te gaan bezichtigen. De Binnenschelde en het Zoommeer zijn de bemenste watergebieden van Bergen op Zoom. Deze meren worden veel gebruikt door watersporters zoals zeilers, kanoërs, surfers en ook door vissers.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Bergen op Zoom niet

In de nieuwbouwwijken zijn wij als bedrijf ook zeer actief. Zo zijn wij o.a. in de wijk het Groene Gordijn zeer actief met de aanleg van grasmatten en tuinen. Het Groene Gordijn is een wijk dat is ingericht voor mensen die houden van veel rust en groen in de omgeving. Deze groene omgeving wil men dan vaak ook in eigen tuin creëren. Wij als bedrijf zijn zeer gedreven om uw wensen in vervulling te laten gaan betreft de aanleg van groen in uw tuin.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Bergen op Zoom kent veel groen en water in zijn omgeving. Het is dan ook zeker de moeite waard om deze natuurgebieden/waterplassen te bezoeken. Echter kan het ook heerlijk zijn om in één van de stadsparken in Bergen op Zoom even heerlijk tot rust te komen. In deze stadsparken staan voldoende bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en genieten van de groene omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Bergen op Zoom

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Bergen op Zoom? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Bergen op Zoom vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Bergen op Zoom graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Bergen op Zoom

Wilt u bij u in Bergen op Zoom de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Duiven

Theo Laurentzen


5

"super, zeer tevreden ,nette werkers, snel en vakkundig ,aan te bevelen "

Graszoden leggen Duiven
Referenties

Graszoden in Bergen op Zoom

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Bergen op Zoom. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Bergen op Zoom gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Bergen op Zoom

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen