Graszoden Bergen L

Waar leggen wij de graszoden in Bergen?

Bergen heeft een oppervlakte van zo’n 110 vierkante kilometers, waarvan slechts enkele vierkante kilometers water. Dat betekend dus dat er veel grond is in Bergen. Dit kunt u natuurlijk opvullen met gras. Gras en Groen Graszoden is gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe graszoden. Wij komen geregeld in de buurt van Bergen. Ook in het Centrum van Bergen, Aijen, Rijksweg, Bergsche Heide en Op De Paal komen wij.

Ook in de omliggende dorpen kunnen wij uw nieuwe graszoden aanleggen.

Natuurparken rondom de stad Bergen:

Het Reindersmeer is een kwetsbaar natuurgebied waar zeldzame planten en dieren leven. Vanwege deze kwetsbaarheid is het uitsluitend beschikbaar voor rustige recreatie. Vanzelfsprekend kunt u er wel wandelen, fietsen of paardrijden. Het natuurgebied rondom het meer is sinds 1999 onderdeel van nationaal park De Maasduinen. Op de Bergerheide begon men, in de jaren zestig, met zandwinning ten behoeve van de betonindustrie. Het Reindersmeer is door deze zandwinning ontstaan. Het meer vormt, samen met de omgeving, de natuurlijke en belangrijke schakel tussen de Hamert en de Bergerheide.

Al het groen in Bergen:

In het Nationaal Park De Maasduinen vindt u een afwisselend landschap. Bossen, vennen, stuifzanden en heidevelden wisselen elkaar af in dit vrij toegankelijke natuurgebied. U kunt er heerlijk wandelen. In dit gebied zijn de meeste bossen aangeplant in het begin van deze eeuw. Ongeveer 70 procent van de bossen bestaan uit naaldbomen. Naast de fijne spar vindt u er voornamelijk de grove den. In het bos zijn soms zeldzame roofvogels zoals de sperwer en de havik te bewonderen. De ekster, de kuifmees, de zwarte mees, de boomklever, het goudhaantje en de groene specht zijn vogels die hier het hele jaar leven.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Bergen L

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Bergen L? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Bergen L vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Bergen L graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Bergen L

Wilt u bij u in Bergen L de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

Jan van Vught


5

"We hadden niet verwacht dat een bedrijf zo snel en voor weinig geld zo mooi resultaat neer legt."

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Bergen L

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Bergen L. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Bergen L gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Bergen L

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen