Graszoden Bergen aan Zee

Waar leggen wij onze premium graszoden in Bergen?

Wij als bedrijf komen geregeld in Bergen voor de aanleg van onze graszoden. Zo komt Gras en Groen o.a. in de wijken Beekhove, Boendermaker, Boschrand, Conincx, De Rekere, Elkshove, Geest, Kruidenbuurt, Landweg, Negen-Nessen, Oldenhove, Oudtburgh, Saenegheest, Tuin- en Oostdorp, Van Reenen en Westdorp. Ook leggen wij onze graszoden in het centrum van Bergen.

Binnen de gemeente Bergen vallen ook de volgende dorpen: Aagtdorp, Bergen aan Zee, Rinnegom, Schoorl, Bregtdorp, Camperduin, Groet, Hargen, Catrijp, Egmond aan den Hoef, Egmond-Binnen, Egmond aan Zee en Wimmenum.

Natuurparken rondom de stad:

Net buiten Bergen ligt in Bergen aan Zee het Noordhollands Duinreservaat. Dit grote stuk duin is werkelijk uniek te noemen voor Nederland, maar ook voor West-Europa. Het gebied is 5500 hectare groot en kent onnoemelijk veel mogelijkheden om te recreëren.  Maar geniet ook van de specifieke flora en fauna die dit gebied u biedt. Het is een heerlijke omgeving om even weg te zijn van de dagelijkse hectiek.

Al het groen in Bergen:

Groen is er genoeg in Bergen. Er is een strand dat maar liefst 21 kilometer lang is. Ook het duingebied om tot de zee te geraken is op zich al een wandeling waard. Duinen, bossen en polderlandschap wisselen elkaar af om de gunst van de toerist te verkrijgen. De mogelijkheden om te wandelen en te fietsen zijn hier enorm.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Bergen aan Zee

Wilt u met graszoden in Bergen aan Zee een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Bergen aan Zee vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Bergen aan Zee uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Bergen aan Zee € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Bergen aan Zee dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Hoofddorp

Rozet


5

"Ik kan een ieder grasengroen aanbevelen, heel aardige mensen."

Graszoden leggen Hoofddorp
Referenties

Graszoden in Bergen aan Zee

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Bergen aan Zee. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Bergen aan Zee gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Bergen aan Zee

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen