Graszoden Bemmel

Uw graszoden in Bemmel. Waar vindt u ons? 

Met enige regelmaat leggen wij graszoden in de omgeving van Bemmel. Dat kan dus ook bij u thuis. In ons werkgebied liggen diverse wijken, namelijk: Plakse Wei, Oostervelde, Molenwei, Klein Rome, Klaverkamp, Klappenburg, 't Hoog, Essenpas en Boswei. Vanzelfsprekend zijn wij ook in het centrum actief.

Niet alleen Bemmel is ons werkgebied. Ook in de omliggende dorpen vertoeven wij met enige regelmaat en leggen daar onze graszoden.

Natuurparken rondom de stad:

Bemmel ligt gesitueerd tussen de mooie en grote steden Arnhem en Nijmegen. Een dagje uit in deze omgeving is dus aan te raden. Wilt u zich eens ontspannen? Kom dan naar de Gendtse Polder, de Ooijpolder en de Bemmelse Waard.

Groen in Bemmel:

Bemmel kent iets meer dan 12 duizend inwoners. In de gemeente Lingewaard is Bemmel de grootste deelgemeente. De publiekstrekker is de Bemmelse Waard; het is een rivierenlandschap  of uiterwaard die zich in de Gelderse Poort bevindt. Ook een zandwinplas en een zachthouthooibos ligt in de nabije omgeving.

Ook in de wijken van Bemmel zelf is behoorlijk veel groen te vinden. Klein Rome - gelegen aan een groengebied - is zo'n wijk waar legio voetbal- en hockeyvelden aanwezig zijn. Ook de Molenwei, die zich aan de Ward bevindt, doet zijn naam eer aan en herbergt veel groen in zich.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Bemmel

Wilt u met graszoden in Bemmel een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Bemmel vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Bemmel uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Bemmel € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Bemmel dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Nieuwegein

Loek van de Ven


5

"Een bedrijf waar je op kan vertrouwen."

Graszoden leggen Nieuwegein
Referenties

Graszoden in Bemmel

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Bemmel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Bemmel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Bemmel

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen