Graszoden Beesel

Waar leggen wij de graszoden in Beesel?

Gras en Groen Graszoden is het bedrijf voor het vervangen van uw oude gazon. Daarvoor komen wij ook naar Beesel toe. Wij komen o.a. in de wijken Bussereind en Rijkel. Maar wij komen onze graszoden natuurlijk ook leggen in het centrum en het buitengebied van Beesel.

We verwijderen en vernieuwen gazons ook in de omliggende woonplaatsen.

Natuurparken rondom de stad Beesel:

Beesels Broek is een mooi natuurgebied. De beste indruk krijgt u wanneer u de omgeving per fiets verkent. U vindt er een overgang van droge naar vochtige stukken. Door de verschillende waterbronnetjes zijn de oevers bijna de hele zomer nat. Allerlei boomsoorten komt u er tegen, zoals de zachte berk, de zwarte es en de gewone es. Op de drogere stukken kunt u veel bramen vinden. Regelmatig zijn hier vossen, eekhoorns en reeën te zien. Ook de das heeft er meerdere burchten en vindt in de omgeving van Beesel een prima leefgebied.

Al het groen in Beesel:

Beesel heeft ruim 13.500 inwoners en ligt aan de Duitse grens. Als onderdeel van het natuurgebied Maas-Swalm-Nette is het omringd door natuur. Naast de verschillende wandel- en fietsroutes vindt u er ook diverse ruiterroutes. Ook het populaire nordic walking wordt er veel beoefend. Vele herten en reeën kunnen in de bossen uw pad kruisen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Beesel

Wilt u met graszoden in Beesel een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Beesel vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Beesel uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Beesel € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Beesel dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Breda

Joost Schier


4

"Al met al een mooi gazon aangelegd!"

Graszoden leggen Breda
Referenties

Graszoden in Beesel

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Beesel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Beesel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Beesel

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen