Graszoden Beesel

Waar leggen wij de graszoden in Beesel?

Gras en Groen Graszoden is het bedrijf voor het vervangen van uw oude gazon. Daarvoor komen wij ook naar Beesel toe. Wij komen o.a. in de wijken Bussereind en Rijkel. Maar wij komen onze graszoden natuurlijk ook leggen in het centrum en het buitengebied van Beesel.

We verwijderen en vernieuwen gazons ook in de omliggende woonplaatsen.

Natuurparken rondom de stad Beesel:

Beesels Broek is een mooi natuurgebied. De beste indruk krijgt u wanneer u de omgeving per fiets verkent. U vindt er een overgang van droge naar vochtige stukken. Door de verschillende waterbronnetjes zijn de oevers bijna de hele zomer nat. Allerlei boomsoorten komt u er tegen, zoals de zachte berk, de zwarte es en de gewone es. Op de drogere stukken kunt u veel bramen vinden. Regelmatig zijn hier vossen, eekhoorns en reeën te zien. Ook de das heeft er meerdere burchten en vindt in de omgeving van Beesel een prima leefgebied.

Al het groen in Beesel:

Beesel heeft ruim 13.500 inwoners en ligt aan de Duitse grens. Als onderdeel van het natuurgebied Maas-Swalm-Nette is het omringd door natuur. Naast de verschillende wandel- en fietsroutes vindt u er ook diverse ruiterroutes. Ook het populaire nordic walking wordt er veel beoefend. Vele herten en reeën kunnen in de bossen uw pad kruisen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Beesel

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Beesel? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Beesel vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Beesel graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Beesel

Wilt u bij u in Beesel de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Haarlem

Provinciehuis Haarlem


5

"Als we een bedrijf mogen aanbevelen zullen we zeker aan jullie denken."

Graszoden leggen Haarlem
Referenties

Graszoden in Beesel

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Beesel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Beesel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Beesel

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen