Graszoden Barneveld

Waar leggen wij de graszoden in Barneveld

Wij leggen vaak graszoden in de gemeente Barneveld. Zo leggen wij de grasmatten in de wijken De Koot, Vogelbuurt, Bloemenbuurt, De Lors, Staatsliedenwijk en De Valk. Daarnaast leggen wij onze zoden ook in Rootselaar-Oost en West, Vliegersveld, Oldenbarneveld, Norschoten, De Brielaerd en De Burgt. Tot slot leggen wij onze grasmatten ook in de Veller, Harselaar Oost en West en ook hebben wij als bedrijf veel klanten in het centrum.

Naast dat wij in de wijken van Barneveld onze matten leggen, leggen wij ook in de buurten van Barneveld. Enkele buurten waar wij zeer actief zijn, zijn De Tuinen, De Burgthoven, De lanen West en Oost en de Nederwoudse Brinken.

Tot slot leggen wij onze graszoden ook in omliggende dorpen zoals Achterveld, Harselaar, Lunteren en Kootwijkerbroek.

Al het groen in Barneveld

In de gemeente Barneveld kent men één bosrijk gebied genaamd het Schaffelaarsebos. Het schaffelaarse bos is een zeer mooi omgeving waar veel verschillende flora en fauna gevestigd zijn. Men kan in dit gebied een heerlijke wandeling maken of een sportieve dag inplannen. Daarnaast staan er in het bos verschillende bankjes waar men heerlijk kan zitten en tot rust te komen.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Barneveld niet

In de gemeente Barneveld zijn een aantal nieuwbouwwijken waar wij als bedrijf zeer actief zijn met het aanleggen van tuinen en het leggen van graszoden. Zo zijn we zeer actief in de reeds aangelegde wijken Jacob Catshof en De Reiger.

Deze wijken zijn beide ontwikkelt met het oogpunt op groen en rust maar is ook zeer kindvriendelijk met de speeltuinen die zijn aangelegd.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

In het centrum van Barneveld kent men een aantal kleine parken, speelplaatsen etc. Op deze plaatsen kunt u een middag lekker zitten op een bankje terwijl uw kinderen aan het spelen zijn op de speelplaats.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Barneveld

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Barneveld? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Barneveld vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Barneveld graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Barneveld

Wilt u bij u in Barneveld de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Tilburg

Cees van Berkel


5

"Goede kwaliteit en service en bekwaam personeel!"

Graszoden leggen Tilburg
Referenties

Graszoden in Barneveld

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Barneveld. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Barneveld gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Barneveld

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen