Graszoden Badhoevedorp

Waar leggen wij de graszoden in Badhoevedorp?

Badhoevedorp is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer en het heeft ongeveer 13.254 inwoners. Gras en Groen Graszoden komt regelmatig in Badhoevedorp om onze graszoden te leggen. Zo komen wij onder meer in de buurten Bouwlust, Noordwest, Zuid,centrum en Noordoost. Maar wij komen ook in het Groene Dakendorp en in de Vogelbuurt.

Natuurparken rondom de stad Badhoevedorp:

Het meest bekende natuur- en recreatiegebied in de omgeving van Badhoevedorp is De Oeverlanden. Dit gebied - dat in de jaren 50 is ontstaan - is vooral bekend en geliefd vanwege haar ruige natuur. Het is dan ook niet raar dat men hier Schotse Hooglanders treft die de bosjes en de weilanden al grazend kort houden. Het gebied is zeer geschikt voor lange wandelingen, waar u zomaar veel dieren zou kunnen tegenkomen.

Al het groen in Badhoevedorp:

De stad Badhoevedorp beschikt over een mooi wandelbos. Daar kunt u heerlijk de drukte en het geluid van overvliegende vliegtuigen ontvluchten. In het bos treft u veel bankjes waar u eventjes kunt uitrusten. Op het grote grasveld dat u daar ongetwijfeld tegenkomt, wordt door de jeugd veel gevoetbald en gesport.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Badhoevedorp

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Badhoevedorp? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Badhoevedorp vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Badhoevedorp graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Badhoevedorp

Wilt u bij u in Badhoevedorp de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Berkel-Enschot

de Wolf


5

"Het gras groeit prima en ziet er perfect uit."

Graszoden leggen Berkel-Enschot
Referenties

Graszoden in Badhoevedorp

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Badhoevedorp. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Badhoevedorp gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Badhoevedorp

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen