Graszoden Badhoevedorp

Waar leggen wij de graszoden in Badhoevedorp?

Badhoevedorp is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer en het heeft ongeveer 13.254 inwoners. Gras en Groen Graszoden komt regelmatig in Badhoevedorp om onze graszoden te leggen. Zo komen wij onder meer in de buurten Bouwlust, Noordwest, Zuid,centrum en Noordoost. Maar wij komen ook in het Groene Dakendorp en in de Vogelbuurt.

Natuurparken rondom de stad Badhoevedorp:

Het meest bekende natuur- en recreatiegebied in de omgeving van Badhoevedorp is De Oeverlanden. Dit gebied - dat in de jaren 50 is ontstaan - is vooral bekend en geliefd vanwege haar ruige natuur. Het is dan ook niet raar dat men hier Schotse Hooglanders treft die de bosjes en de weilanden al grazend kort houden. Het gebied is zeer geschikt voor lange wandelingen, waar u zomaar veel dieren zou kunnen tegenkomen.

Al het groen in Badhoevedorp:

De stad Badhoevedorp beschikt over een mooi wandelbos. Daar kunt u heerlijk de drukte en het geluid van overvliegende vliegtuigen ontvluchten. In het bos treft u veel bankjes waar u eventjes kunt uitrusten. Op het grote grasveld dat u daar ongetwijfeld tegenkomt, wordt door de jeugd veel gevoetbald en gesport.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Badhoevedorp

Wilt u met graszoden in Badhoevedorp een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Badhoevedorp vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Badhoevedorp uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Badhoevedorp € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Badhoevedorp dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Maastricht

Paul Nyst


5

"Klasse!"

Graszoden leggen Maastricht
Referenties

Graszoden in Badhoevedorp

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Badhoevedorp. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Badhoevedorp gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Badhoevedorp

  • Graszoden Badhoevedorp
  • Graszoden Badhoevedorp
  • Graszoden Badhoevedorp
  • Graszoden Badhoevedorp
  • Graszoden Badhoevedorp
  • Graszoden Badhoevedorp
  • Graszoden Badhoevedorp
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen