Graszoden Baarn

Waar leggen wij de graszoden in Baarn

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden in de gemeente Baarn. Wij leggen onze grasmatten o.a. in de wijken Baarn-Noord, Eemdal, Eemland, P.H.W. Park, Lage Vuursche en natuurlijk leggen wij onze zoden ook in het hartje centrum van Baarn.

Als bedrijf leggen wij onze grasmatten ook in de gemeentes en dorpskernen rondom Baarn. Ons werkgebied reikt o.a. tot Hilversum, Laren, Bunschoten-Spakenburg, Soest, Den Dolder en Nieuw-Loosdrecht.

Al het groen in Baarn

Baarn is een gemeente gelegen in de provincie Utrecht en telt ongeveer 24.000 inwoners. De gemeente kent aardig wat groen in zijn omgeving.

Baarn heeft een prachtig natuurgebied wat ook wel de Eempolders wordt genoemd. Onder dit gebied vallen onder andere de gebieden De haar en Zeldert. Dit zijn zeer mooie gebieden waar men heerlijk kan rondwandelen of fietsen. Echter worden de gebieden bedreigd door het drukke autoverkeer in de omgeving. Men is bezig het gebied te beschermen en te behouden.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Baarn niet

Als bedrijf zijn wij natuurlijk ook actief met de aanleg van complete tuinen en grasmatten in de nieuwbouwwijken van Baarn. Zo leggen wij onze graszoden o.a. in de nieuwbouwwijken De Veiling, Jazzkwartier, De Reünie en De Diamant. Deze wijken zijn ingericht met het oogpunt op moderniteit, duurzaamheid en groen. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat deze groene, moderne en duurzame lijn door te trekken naar uw tuin. Daarnaast luistern wij altijd zeer goed naar uw wensen en verwerken deze wensen in het tuinontwerp.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Als u even wil ontsnappen aan de drukte en de uitlaatgassen van de stad maar u heeft niet de tijd om één van de natuurparken in de omgeving van Baarn te bezoeken dan bieden de stadsparken in en rondom het centrum van Baarn een zeer goed alternatief. De parken zijn groen aangelegd en er zijn voldoende wandelpaden om even heerlijk te kunnen wandelen. Daarnaast staan er voldoende bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en tot rust kan komen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Baarn

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Baarn? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Baarn vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Baarn graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Baarn

Wilt u bij u in Baarn de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Mijnsheerenland

Peter Verschoor


5

"Het klopt van offerte tot en met de afwerking."

Graszoden leggen Mijnsheerenland
Referenties

Graszoden in Baarn

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Baarn. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Baarn gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Baarn

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen