Graszoden Asten

Waar leggen wij de graszoden in Asten?

 

In Asten leggen we graszoden in de volgende wijken; De Loverbosch, Nobis, Achterbosch en Rinkveld. Ook in het centrum leggen wij onze graszoden.

Gemeente Asten bestaat uit Asten, Heusden en Ommel en het heeft momenteel 16.396 inwoners, waarvan 13.000 in de plaats Asten. Wij komen ook in de buurten Kleine Heitrak en omgeving, Leensel en Hutten.

Voordelen van Gras en Groen Graszoden

Natuurparken rondom de stad:

Natuurgebied de Witte Bergen ligt in Ommel, net buiten de plaats Asten. De naam Witte Bergen verwijst naar de zandverstuiving, wat het gebied oorspronkelijk was. Er werden in dit gebied rond 1925 productiebossen geplant. Voor de aanleg van de N279 is hier zand afgegraven. Het prachtige natuurgebied heeft zich inmiddels weer hersteld.

Al het groen in Asten:

Bij Asten ligt het natuurgebied de Dennendijkse bossen. In dit bosgebied bevinden zich enkele bleken. Bleken zijn de open stukken in het bos. Deze bleken werden vroeger gebruikt om linnen te bleken. De Dennenbijkse bossen is een relatief jong bosgebied. Omdat het hout bijzonder geschikt was als mijnhout, werden de dennenbossen vroeger veel aangeplant. Dit leverde dan ook weer het nodige werk op voor de mensen in de omgeving van Asten. U vindt in dit gebied enkele waterplassen die soms nog door mensenhanden gegraven zijn. Het is een mooi natuurgebied waar u ook diverse paddenstoelen tegen kunt komen.

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Astengazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Asten

Wilt u met graszoden in Asten een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Asten vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Asten uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Asten € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Asten dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vinkeveen

Kurvers


5

"Prima en snelle levering zoals afgesproken!"

Graszoden leggen Vinkeveen
Referenties

Graszoden in Asten

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Asten. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Asten gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Asten

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen