Graszoden Assendelft

Waar leggen wij onze premium graszoden in Assendelft?

Ook Assendelft valt in het werkgebied van Gras en Groen Graszoden. Wij komen onze graszoden leggen in nagenoeg alle wijken van Assendelft. Zo komen wij o.a. in Saendelft, Waterrijk, Parkrijk, Kreekrijk, Langeheit, De Zuid, Westerpolder en in het centrum van Assendelft. Ook de buurtschappen Kerkbuurt, Noordeinde, Zuideinde, Buitenhuizen, Vrouwenverdriet, Nauerna en Busch en Dam behoren tot ons werkgebied.

Wij zijn vanzelfsprekend niet alleen in Assendelft werkzaam.

Natuurparken rondom de stad Assendelft:

Voor velen is het Nationaal Park Zuid-Kennemerland een ideaal toevluchtsoord. Het park ligt mooi gesitueerd langs de zee en beslaat zo'n 380 hectare. Het beroemde park bestaat vooral uit duinen. Maar ook de stranden, de bossen en diverse stukken landgoed behoren tot dit schitterende Nationaal Park. Tevens is het park uniek te noemen vanwege de hoge duinpieken van soms wel 45 meter. 

Al het groen in Assendelft:

Assendelft is in bepaalde opzichten een uniek dorp. Het is niet alleen het Nationaal Park Zuid-Kennemerland dat deze streek zo uniek maakt. Assendelft beschikt namelijk ook over de langste Dorpsstraat van ons land. Voor de rest bestaat Assendelft uit weilanden en andere open stukken. Het uitwaaien in combinatie met de frisse en stevige zeewind is dan ook een aanrader.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Assendelft

Wilt u met graszoden in Assendelft een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Assendelft vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Assendelft uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Assendelft € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Assendelft dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Wageningen

Hans Hijlkema


5

"Het eindresultaat mag er zijn!"

Graszoden leggen Wageningen
Referenties

Graszoden in Assendelft

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Assendelft. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Assendelft gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Assendelft

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen