Graszoden Apeldoorn

Waar leggen wij graszoden in Apeldoorn

Wij leggen vaak graszoden in de kom van Apeldoorn, Apeldoorn-West, Apeldoorn-Zuid, Apeldoorn-Oost, Apeldoorn-Noord, Uddel, Hoog Soeren, Hoenderloo, Loenen, Lieren, Klarenbeek, Wenum, Wiesel en Beemte en de nieuwbouwwijken Vlijtsekade, Zuidbroek en De Hoftuin. Ook de nabijgelegen kernen Beekbergen, Hoenderloo, Klarenbeek, Lieren, Loenen, Assel, Beemte, Engeland, Groenedaal, Oosterhuizen en Ugchelen behoren tot onze werkgebied.

Al het groen in Apeldoorn

Een groot gebied van Apeldoorn kenmerkt zich door veel natuur. Het westen is een onderdeel van de oostflank van de Veluwe. Apeldoorn staat bekend om zijn stadsparken en “groene” karakter. Een van de wijken met veel groen is het villapark, met zijn lanen en bebossing. Paleis Het Loo ligt in de wijk Het Loo en is eigendom van de staat. Bij het paleis hoort het paleispark, een geliefd jachtterrein van de koninklijke familie.

Vergeet de natuurgebieden in Apeldoorn niet

Apeldoorn is een waterrijk gebied. Vossenbroek ligt in de regio van de Veluwe in een moerassig gebied. Het oostelijk deel bestaat uit grasland en struikgewas. Het westelijk deel bestaat uit een elzenbroekbos omgeven door natte graslanden met houtsingels. Het Broekbos staat regelmatig een langere tijd onder water. Door middel van plaggen en afgraven wordt voedselrijke grond afgevoerd, daardoor krijgen de zaaiingen van de Els een kans om te groeien.

Reeënberg of “Klein Zwitserland|” is een natuurgebied met flinke hoogteverschillen en ligt ten noordwesten van Loenen. Als u van wandelen en klimmen van de heuvels houdt dan is Reeënberg een aanrader.

Naast deze natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Natuurpark Berg&Bos in Apeldoorn

Het park ligt in de Apeldoornse wijk Berg en Bos. Het bekende dierenpark de Apenheul ligt in het natuurpark, zowel een hoge uitkijktoren, een speelweide en een vlindertuin.

Harmanahof te Loenen in Apeldoorn

Harmanahof is een natuurtuin waarvan de tuin in het teken van de insecten staat. Er is een toren gemaakt dat plaats biedt voor diverse solitaire bijen. In de toren zijn gaatjes geboord waar bijvoorbeeld de Tronkenbij nestelt. In een gaatje legt de Tronkenbij ongeveer 8 eitjes; tussen ieder eitje maakt de bij een wand van hars. Bij de laatste opening wordt zand of blad verwerkt.

Zuiderpark in Apeldoorn

Het Zuiderpark is bij veel mensen een geliefd park dat midden in de drukke stad ligt. Hier kunt wandelen, de hond uitlaten of genieten van de grote parkvijver.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Apeldoorn

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Apeldoorn? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Apeldoorn vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Apeldoorn graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Apeldoorn

Wilt u bij u in Apeldoorn de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Terneuzen

GJ Boyer


5

"Bedankt voor jullie service, het leveren en leggen van de nieuwe graszoden en de afvoer van het oude "gras"."

Graszoden leggen Terneuzen
Referenties

Graszoden in Apeldoorn

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Apeldoorn. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Apeldoorn gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Apeldoorn

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen