Graszoden Amstelveen

Waar leggen wij graszoden in Amstelveen

Wij leggen vaak graszoden in de Randwijck, Patrimonium. Elsrijk-West, Elsrijk-Oost, Stadshart, Uilenstede en Kronenburg, Kostverloren, Bankras, Oude Dorp en Bovenkerk-Dorp, Keizer Karelpark-West, Keizer Karelpark-Oost, Groenelaan, Waardhuizen, Middenhoven, Westdijk-Oost, Westdijk-West en de nieuwbouwwijken Elsenbuiten, Greenzzz en Vlinderweg. Ook de nabijgelegen kernen Bovenkerk, Nes aan de Amstel, Ouderkerk aan de Amstel en De zwarte Kat behoren tot ons werkgebied.

Al het groen in Amstelveen

In een turfwingebied ten westen van de rivier de Amstel is Amstelveen ontstaan. Amstelveen ligt voor een groot deel in laag liggende polders, deels drooggemaakte veenplassen. Amstelveen is tot de meest aantrekkelijke stad uitgeroepen om te wonen. Positieve punten als goed bereikbaar, veilig, rijk aan cultuur en dichtbij Amsterdam, is een reden om in Amstelveen te wonen.

Vergeet de natuurgebieden in Amstelveen niet

De Kwikstraat is een natuurstrook langs de Middenweg, die het natuurgebied de ”Groene As” gaat verbinden met de nieuwe aangelegde natuur van de polder in het noorden van Amstelveen. De Middenweg is een wandel- en fietspad, langs deze natuurstrook groeien kruidenrijke planten.

Elsenhove is een levendig gebied dat een mooi beeld geeft van de natuurlijke omgeving van Amstelveen. In de noordwesthoek ligt de sledeheuvel. De heuvel is begaanbaar via wandelpaden en via een voetspoor door weilanden. Een bezoek aan de Speelboerderij is de moeite waard.

Naast deze natuurgebieden heeft Amstelveen ook enkele parken

Het Broersepark

Het Broersepark is het oudste park van Amstelveen en is aangelegd in de Engelse landschapsstijl. Het park ligt in het noordwesten van Amstelveen. Naast waterpartijen in het Broersepark staat de Majoor Bosshardtbrug. Deze is vernoemd naar Majoor Bosshardt, zij heeft bekendheid gekregen als Nederlands officier van het Leger des Heils.

Thijssepark

Het Thijssepark is een heempark dat ligt in het noordoostelijk deel van Amstelveen. Het Thijssepark bestaat uit vele tuinkamers, ieder met een eigen karakter. Vroeger lag hier een oude veenplas de Braak, waarvan de ondergrond pure veen, arm en zuur was. Later is dit gebied ontwikkeld tot een park. Fietsen in het park is verboden, maar met mooi weer is wandeling zeer aan te bevelen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Amstelveen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Amstelveen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Amstelveen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Amstelveen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Amstelveen

Wilt u bij u in Amstelveen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Boxtel

Hendrik Beijnen


5

"Wij raden Gras en Groen bij iedereen aan."

Graszoden leggen Boxtel
Referenties

Graszoden in Amstelveen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Amstelveen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Amstelveen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Amstelveen

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen