Graszoden Alphen aan den Rijn

Waar leggen wij de graszoden in Alphen aan den Rijn

Wij als bedrijf zijn in Alphen aan den Rijn zeer actief met de aanleg van tuinen en graszoden. Wij werken o.a. in de wijken Oudshoorn, Ridderveld, Zegersloot, Hoorn, Hoge Zijde, Lage Zijde, Streekterpolder, Kerk en Zanen, Rietveld, Aarlanderveen en Zwammerdam. Natuurlijk leggen wij ook in het centrum van Alphen aan den Rijn onze grasmatten.

In de gemeentes rondom Alphen aan den Rijn zijn wij als bedrijf ook zeer actief met de aanleg van graszoden. Ons werkgebied reikt o.a. tot Boskoop, Zoeterwoude, Leiderdorp, Woubrugge, Ter Aar, Aarlanderveen, Zwammerdam en Bodegraven.

Al het groen in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is een gemeente gelegen in de provincie Zuid-Holland. De gemeente ligt aan de Oude Rijn en telt ongeveer 107.000 inwoners. Qua natuur zit je in Alphen aan den Rijn goed. De gemeente ligt namelijk niet ver verwijderd van het westelijke deel van het Groene Hart.

Dit stuk gebied van het Groene Hart is rijk aan uitgestrekte natuur en grote weidelandschappen. Daarnaast ligt in dit gebied ook een grote cultuurhistorie. Wanneer men dit gebied gaat bezoeken hoeft zich dan ook zeker niet te vervelen. De vele fiets- en wandelpaden bieden een leuke manier aan om dit gebied wandelend of per fiets te bezichtigen.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Alphen aan den Rijn niet

Daarnaast leggen wij als bedrijf onze grasmatten natuurlijke ook in de nieuwbouwwijken van Alphen aan den Rijn. Zo leggen wij complete tuinen en grasmatten aan in de wijken Centrum Hoge Zijde en de toekomstige wijk de Baronie.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men geen tijd heeft om het Groene Hart te gaan bezoeken is er natuurlijk ook de optie om even tot rust te komen in één van de stadsparken van Alphen aan den Rijn. De stadsparken hebben veel groen en water in de omgeving en men kan hier even ontsnappen aan de uitlaatgassen van de grote stad. Er zijn voldoende bankjes en grasvelden in deze parken die je uitnodigen om even lekker te gaan zitten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Alphen aan den Rijn

Wilt u met graszoden in Alphen aan den Rijn een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Alphen aan den Rijn vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Alphen aan den Rijn uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Alphen aan den Rijn € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Alphen aan den Rijn dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Brummen

Anton Bos


5

"Een geweldig goed bedrijf, stipt, duidelijk, vakkundig."

Graszoden leggen Brummen
Referenties

Graszoden in Alphen aan den Rijn

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Alphen aan den Rijn. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Alphen aan den Rijn gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Alphen aan den Rijn

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen