Graszoden Almere

Waar wij vaak graszoden leggen in Almere?

Veel van onze gazons worden aangelegd in Almere Haven, Almere Stad, Almere Buiten, Almere Poort en Almere Hout. De wijken waar wij het meeste gras aanleggen zijn de Muziekwijk, de Filmwijk, de Stedenwijk en de Literatuurwijk. Dit zijn de wijken waar veel gezinnen met jonge kinderen willen genieten van een mooi grastapijt. Maar ook in de andere wijken hebben wij al verschillende projecten gerealiseerd.

Ontstaan van Almere

Almere is een nieuwe stad, de stad is ontwikkeld in de 2e helft van de twintigste eeuw, en is na Lelystad de tweede grote stad in de provincie Flevoland.

Groene wetenswaardigheden over Almere

De gemeente Almere beschikt over zeer mooie bossen en wateren zoals de Oostvaarder plassen, stadslandgoed de Kemphaan,  het Vroege Vogelbos en het Beatrixpark.

Nieuwbouwwijk Nobelhorst

Op dit moment is de wijk Nobelhorst in aanbouw, hier worden 4200 nieuwe woningen gebouwd. De aankomende jaren verwachten wij ook hier veel gazons aan te mogen leggen. Wanneer u samen met uw buren of de straat door ons uw graszoden laat leggen kan dit kostenbesparend werken. Hoe meer vierkante meters het betreft hoe goedkoper wij u onze werkzaamheden aan kunnen bieden.

Nieuwbouwwijk Dromenrijk

Dromenrijk is een van de wijken van het Homeruskwartier, de nieuwste uitbreidingswijk van Almere.

Er zullen enkele honderden eengezinswoningen opgeleverd worden in verschillende fases.

De woonwijk is ruim opgezet, veel groen en voorzien van alle andere benodigdheden. De slingerpaden, groene hagen, de nieuw aangelegde grasvelden  en de bomen dragen bij aan een eigen unieke sfeer tussen de woningen. Een groot park ( het Cascadepark ) is aangelegd, daarnaast grenst de wijk ook nog aan het Pampushout, recreatiemogelijkheden genoeg dus in de omgeving.

Almere Floriade

De gemeente Almere gaat samen met de  Nederlandse Tuinbouwraad (NTR) werken aan een prototype Green City. Het is de bedoeling om de Floriade van 2022 te presenteren vanuit deze locatie. Ter versterking van de tuinbouwsector en een prettiger woon-, leef- en werkklimaat zullen op korte termijn de eerste projecten al gerealiseerd worden.

Waar is al dat groen nou eigenlijk te vinden in Almere?

De Oostvaarder plassen

Voor iedere leeftijdscategorie zijn de plassen een uitje. Kinderen zien er dieren, vogels en water. Volwassenen en ouderen kunnen heerlijk wandelen in het uitgestrekte en ongerepte natuurgebied met grote plassen en ruige graslanden. 

Vanuit het natuurbelevingsgebouw wat is opgezet heeft u een fantastisch uitzicht op een gebied waar bijzondere vogels voorkomen en konikpaarden,  edelherten en runderen grazen.  Sommige kuddes komen dicht grazen bij het gebouw, waardoor deze heel goed te zien zijn.’

Aangrenzende bossen aan de Oostvaardersplassen zijn het Fluitbos en het Kotterbos In het Fluitbos zijn een tal van wandelpaden aangelegd en enkele wandelingen uitgezet.  Ook hier kunt u edelherten en ander wild tegenkomen tijdens een wandeling.

Ook het Kotterbos ligt pal langs de Oostvaarders plassen. Het bos bestaat uit populieren en een nat gebied met ruige rietvelden en wilgenbosjes. Hier leven reeën, vossen, hazen en soms ook bevers.

Stadslandgoed de Kemphaan

Boswachterij Almeerderhout houd zicht op het grootste loofbos van Almere. In dit prachtige bos kunt u altijd terecht voor een wandeling of een fietstocht. U kunt een kijkje nemen bij onze dieren: de apen op de apeneilanden, de koeien in de stal, de schapen en geiten in de schaapskooi of bij de varkens die rond scharrelen. Iedere zaterdag word er een Boerenmarkt georganiseerd op dit landgoed.

Het Vroege Vogelbos

Het Vroege Vogelbos is een bijzondere plek met de theeschenkerij, de schaapskooi met schaapskudde, de mooie houten speeltuin, de bostuin. Het bos is één van de oudste en gevarieerde bossen in Almere waar heerlijk gewandeld en gefietst kan worden. 

Beatrixpark

Het Beatrixpark is 16 jaar geleden gebouwd voor de omringende wijken. Het ligt vlakbij het centrum van Almere-Stad. Het park krijgt met de bebouwing eromheen steeds meer de betekenis van een echt stadspark. Alleen de noordwestrand is tot op heden nog niet bebouwd. 

Helaas is het Beatrixpark is de afgelopen jaren een ondergeschoven kindje worden van de gemeente met betrekking tot het onderhoud van het park. Het budget werd vaak besteed aan het groen in de woonwijk.

De gemeente Almere wil nu meer doen voor de bewoners dan alleen het wegwerken van de achterstand. Door het direct groots aan te pakken, kan het Beatrixpark een plek worden waar ook bewoners van andere stadswijken gebruik van willen maken.  
Er zullen meer bankjes, vissteigers, speeltoestellen en paden aangelegd worden. Ook zal er in de bossen groen gerooid worden wat in de loop der jaren het overzichtelijk van het park heeft overheerst.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Almere

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Almere? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Almere vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Almere graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Almere

Wilt u bij u in Almere de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Santpoort-Noord

Sikkelerus


5

"Wat een fijn bedrijf!"

Graszoden leggen Santpoort-Noord
Referenties

Graszoden in Almere

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Almere. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Almere gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Almere

 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen