Graszoden Alkmaar

Waar leggen wij onze graszoden in Alkmaar?

Gras en Groen Graszoden is gespecialiseerd in het aanleggen van graszoden. Ook kunnen wij uw oude gazon eraf snijden en afvoeren. Wij leggen onze graszoden ook wel eens in de 94.515 inwoners tellende Alkmaar. Alkmaar is onderverdeeld in de wijken Alkmaar-zuid, Oudorp, Overdie, Alkmaar-west, Huiswaard/Vroonermeer, De Mare, Daalmeer/Koedijk en Centrum Alkmaar.

Vaak zijn wij in Alkmaar te vinden.

Natuurparken rondom de stad Alkmaar:

Het is vooral het landgoed Nijenburg dat in deze omgeving tot de verbeelding spreekt. Betreed het landgoed en loop zo de rust en ruimte tegemoet. In dit gebied worden bossen afgewisseld met historische gebouwen en oude beukenlanen. De streek is vooral in de lente geliefd vanwege haar voorjaarsbloeiers. Bijvoorbeeld de wilde boshyacint en het gele speenkruid kunt u hier zomaar tegenkomen. In de herfst is dit stuk land een paradijs voor de echte paddenstoelenliefhebbers.

Al het groen in Alkmaar:

In de gemeente Alkmaar wordt met name De Rekerhout gezien als een prettig stadspark. Het bevindt zich in het noorden van Alkmaar en is meer dan 20 jaar oud. Het park - dat bestaat uit drie delen - bestaat uit een natuurgebied met waterlopen, een sportief recreatiegebied en een kinderboerderij. Deze kinderboerderij Jannekeshoeve ligt in het zuidelijke deel van het park.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Alkmaar

Wilt u met graszoden in Alkmaar een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Alkmaar vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Alkmaar uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Alkmaar € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Alkmaar dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Breda

Ter Happel


4

"Gazon ligt er mooi bij (weet niet of ik foto's kan toevoegen; anders stuur ik ze per mail)."

Graszoden leggen Breda
Referenties

Graszoden in Alkmaar

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Alkmaar. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Alkmaar gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Alkmaar

  • Graszoden Alkmaar
  • Graszoden Alkmaar
  • Graszoden Alkmaar
  • Graszoden Alkmaar
  • Graszoden Alkmaar
  • Graszoden Alkmaar
  • Graszoden Alkmaar
  • Graszoden Alkmaar
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen