Graszoden Alkmaar

Waar leggen wij onze graszoden in Alkmaar?

Gras en Groen Graszoden is gespecialiseerd in het aanleggen van graszoden. Ook kunnen wij uw oude gazon eraf snijden en afvoeren. Wij leggen onze graszoden ook wel eens in de 94.515 inwoners tellende Alkmaar. Alkmaar is onderverdeeld in de wijken Alkmaar-zuid, Oudorp, Overdie, Alkmaar-west, Huiswaard/Vroonermeer, De Mare, Daalmeer/Koedijk en Centrum Alkmaar.

Vaak zijn wij in Alkmaar te vinden.

Natuurparken rondom de stad Alkmaar:

Het is vooral het landgoed Nijenburg dat in deze omgeving tot de verbeelding spreekt. Betreed het landgoed en loop zo de rust en ruimte tegemoet. In dit gebied worden bossen afgewisseld met historische gebouwen en oude beukenlanen. De streek is vooral in de lente geliefd vanwege haar voorjaarsbloeiers. Bijvoorbeeld de wilde boshyacint en het gele speenkruid kunt u hier zomaar tegenkomen. In de herfst is dit stuk land een paradijs voor de echte paddenstoelenliefhebbers.

Al het groen in Alkmaar:

In de gemeente Alkmaar wordt met name De Rekerhout gezien als een prettig stadspark. Het bevindt zich in het noorden van Alkmaar en is meer dan 20 jaar oud. Het park - dat bestaat uit drie delen - bestaat uit een natuurgebied met waterlopen, een sportief recreatiegebied en een kinderboerderij. Deze kinderboerderij Jannekeshoeve ligt in het zuidelijke deel van het park.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Alkmaar

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Alkmaar? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Alkmaar vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Alkmaar graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Alkmaar

Wilt u bij u in Alkmaar de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Schalkhaar

Annelies Galle


5

"Prima website, passend advies. Snel en zorgvuldige uitvoering door enthousiaste medewerkers! Alle lof!"

Graszoden leggen Schalkhaar
Referenties

Graszoden in Alkmaar

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Alkmaar. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Alkmaar gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Alkmaar

  • Graszoden Alkmaar
  • Graszoden Alkmaar
  • Graszoden Alkmaar
  • Graszoden Alkmaar
  • Graszoden Alkmaar
  • Graszoden Alkmaar
  • Graszoden Alkmaar
  • Graszoden Alkmaar
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen