Graszoden Alblasserdam

Waar leggen wij onze graszoden in Alblasserdam?

Alblasserdam is een plaats en gemeente in de provincie Zuid-Holland. Het telt ruim 19.000 inwoners en bestaat uit Alblasserdam en Kortland. Wij leggen onze graszoden in de wijken Dam, Dam-Oost, Dam-West, Kinderdijk en de oude bebouwing in het buitengebied. Ook kunnen wij oude gazons verwijderen en behandelen zodat we er weer nieuwe graszoden op kunnen leggen.

Natuurlijk verrichten we onze werkzaamheden - het leggen van premium graszoden - niet alleen in Alblasserdam.

Natuurparken rondom de stad Alblasserdam:

Net buiten de stad Alblasserdam bevindt zich het park Huis te Kinderdijk. Dit 18e eeuws park vormt een restant van een zeer oud landgoed. Het unieke van dit park is dat de buitenrand bestaat uit bossen en lanen, terwijl de binnenrand van dit gebied grotendeels grasland behelst. De verscheidenheid in dit gebied is aanzienlijk. Watergangen en poeltjes worden afgewisseld met schapenweiden en gras- en hooilandjes.

Al het groen in Alblasserdam:

In het zuiden van Alblasserdam treffen we het Alblasserbos aan. Het is zogezegd een bosgebied met veel loofbomen en populierenweiden. De mogelijkheden voor de trimmer, de wandelaar en de fietser zijn legio. In het Alblasserbos bevindt zich het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard. Hier wordt u geïnformeerd over alles wat dit veengebied u te bieden heeft.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Alblasserdam

Wilt u met graszoden in Alblasserdam een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Alblasserdam vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Alblasserdam uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Alblasserdam € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Alblasserdam dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Zaltbommel

Lieke van Elshout


5

"Vlot en net werk geleverd."

Graszoden leggen Zaltbommel
Referenties

Graszoden in Alblasserdam

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Alblasserdam. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Alblasserdam gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Alblasserdam

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen