Graszoden Alblasserdam

Waar leggen wij onze graszoden in Alblasserdam?

Alblasserdam is een plaats en gemeente in de provincie Zuid-Holland. Het telt ruim 19.000 inwoners en bestaat uit Alblasserdam en Kortland. Wij leggen onze graszoden in de wijken Dam, Dam-Oost, Dam-West, Kinderdijk en de oude bebouwing in het buitengebied. Ook kunnen wij oude gazons verwijderen en behandelen zodat we er weer nieuwe graszoden op kunnen leggen.

Natuurlijk verrichten we onze werkzaamheden - het leggen van premium graszoden - niet alleen in Alblasserdam.

Natuurparken rondom de stad Alblasserdam:

Net buiten de stad Alblasserdam bevindt zich het park Huis te Kinderdijk. Dit 18e eeuws park vormt een restant van een zeer oud landgoed. Het unieke van dit park is dat de buitenrand bestaat uit bossen en lanen, terwijl de binnenrand van dit gebied grotendeels grasland behelst. De verscheidenheid in dit gebied is aanzienlijk. Watergangen en poeltjes worden afgewisseld met schapenweiden en gras- en hooilandjes.

Al het groen in Alblasserdam:

In het zuiden van Alblasserdam treffen we het Alblasserbos aan. Het is zogezegd een bosgebied met veel loofbomen en populierenweiden. De mogelijkheden voor de trimmer, de wandelaar en de fietser zijn legio. In het Alblasserbos bevindt zich het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard. Hier wordt u geïnformeerd over alles wat dit veengebied u te bieden heeft.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Alblasserdam

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Alblasserdam? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Alblasserdam vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Alblasserdam graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Alblasserdam

Wilt u bij u in Alblasserdam de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vlijmen

Roy Appels


5

"Ik kom hier in de toekomst zeker terug!"

Graszoden leggen Vlijmen
Referenties

Graszoden in Alblasserdam

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Alblasserdam. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Alblasserdam gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Alblasserdam

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen