Graszoden Aalten

Graszoden leggen in Aalten?

Leggen wij ook graszoden bij u in Aalten? Ja, natuurlijk. Gras en Groen Graszoden is gespecialiseerd in het leggen van graszoden. En ook Aalten behoort tot ons werkgebied. Ook in de kernen Bredevoort, De Heurne en Dinxperlo zijn wij terug te vinden. 

Natuurparken rondom de stad:

De omgeving van Aalten is mooi, want het herbergt de natuurgebieden Grote Goor, Zwanenbroek, Kloosterbos, Slingeplas, Loohuisbos en Landgoed Walfort. Al deze schitterende natuurgebieden maken deel uit van het Nationaal Landschap Winterswijk dat bijna 22 duizend hectare groot is. Zoals u wellicht weet, ligt Winterswijk in de Gelderse Achterhoek en bevindt zich in de directe omgeving van Lichtenvoorde, Groenlo, Aalten en de Duitse grens.

Al het groen in Aalten:

Aalten telt als gemeente ongeveer 27 duizend inwoners, de kern Aalten daarentegen 12.783. Vanwege de ligging aan de rand van het Nationaal Landschap Winterswijk is deze streek overgoten met groen, met als ultiem voorbeeld Het Walfort en Het Loohuis. Bent u op zoek naar een geschikte wandelroute? U hoeft niet te wanhopen, deze zijn er genoeg.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Aalten

Wilt u met graszoden in Aalten een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Aalten vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Aalten uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Aalten € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Aalten dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Berghem

Ronnie Vos


3

"Voor de rest is de gazon mooi ingegroeid door de duidelijke handleiding te volgen."

Graszoden leggen Berghem
Referenties

Graszoden in Aalten

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Aalten. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Aalten gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Aalten

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen