Graszoden Aalten

Graszoden leggen in Aalten?

Leggen wij ook graszoden bij u in Aalten? Ja, natuurlijk. Gras en Groen Graszoden is gespecialiseerd in het leggen van graszoden. En ook Aalten behoort tot ons werkgebied. Ook in de kernen Bredevoort, De Heurne en Dinxperlo zijn wij terug te vinden. 

Natuurparken rondom de stad:

De omgeving van Aalten is mooi, want het herbergt de natuurgebieden Grote Goor, Zwanenbroek, Kloosterbos, Slingeplas, Loohuisbos en Landgoed Walfort. Al deze schitterende natuurgebieden maken deel uit van het Nationaal Landschap Winterswijk dat bijna 22 duizend hectare groot is. Zoals u wellicht weet, ligt Winterswijk in de Gelderse Achterhoek en bevindt zich in de directe omgeving van Lichtenvoorde, Groenlo, Aalten en de Duitse grens.

Al het groen in Aalten:

Aalten telt als gemeente ongeveer 27 duizend inwoners, de kern Aalten daarentegen 12.783. Vanwege de ligging aan de rand van het Nationaal Landschap Winterswijk is deze streek overgoten met groen, met als ultiem voorbeeld Het Walfort en Het Loohuis. Bent u op zoek naar een geschikte wandelroute? U hoeft niet te wanhopen, deze zijn er genoeg.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Aalten

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Aalten? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Aalten vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Aalten graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Aalten

Wilt u bij u in Aalten de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

Aarts


5

"Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding."

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Aalten

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Aalten. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Aalten gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Aalten

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen