Graszoden Aalsmeer

Waar leggen wij de graszoden in Aalsmeer

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van complete tuinen en grasmatten in de gemeente Aalsmeer. Wij leggen onze graszoden o.a. in de wijken Centrum, Zuid I, Zuid II, Zuid III, Hornmeer, Uiterweg, Kudelstaart Kom, Kalslagen, Zuidwestboezem, Kompolder, Oranjewijk, Noordoostpolder en de Schinkelpolder.

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met de aanleg van complete tuinen en grasmatten in de gemeentes en dorpskernen rondom Aalsmeer. Ons werkgebied reikt o.a. tot Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Rijsenhout, Badhoevedorp, Amstelveen, Uithoorn, Nieuwveen, Zevenhoven en Langeraar.

Al het groen in Aalsmeer

Aalsmeer is een gemeente gelegen in de provincie Noord-Holland en telt ongeveer 31.000 inwoners. De gemeente Aalsmeer kent veel groen in zijn omgeving. Enkele bekende natuurgebieden in de gemeente Aalsmeer zijn de Westeinderplassen en het Seringpark.

De Westeinderplassen is een zeer mooi plassengebied met een prachtige omliggende omgeving. Het gebied is per boot te bezichtigen via een organisatie.

Het Seringpark is een mooi stadspark met een zeer gevarieerd flora bestand. In mei bloeien er zo´n 125 verschillende soorten bloemen. Het park heeft fiets en wandelpaden waar men heerlijk kan rondwandelen of fietsen.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Aalsmeer niet

Als bedrijf zijn wij natuurlijk ook actief met de aanleg van complete tuinen en grasmatten in de nieuwbouwwijken van Aalsmeer. Zo leggen wij onze graszoden o.a. in de nieuwbouwwijken Spoorlaan en Dorpshaven Zuid. Deze wijken zijn ingericht met het oogpunt op moderniteit, duurzaamheid en groen. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat deze groene, moderne en duurzame lijn door te trekken naar uw tuin. Daarnaast luistern wij altijd zeer goed naar uw wensen en verwerken deze wensen in het tuinontwerp.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Als u even wil ontsnappen aan de drukte en de uitlaatgassen van de stad maar u heeft niet de tijd om één van de natuurparken in de omgeving van Aalsmeer te bezoeken dan bieden de stadsparken in en rondom het centrum van Aalsmeer een zeer goed alternatief. De parken zijn groen aangelegd en er zijn voldoende wandelpaden om even heerlijk te kunnen wandelen. Daarnaast staan er voldoende bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en tot rust kan komen.



gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Aalsmeer

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Aalsmeer? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Aalsmeer vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Aalsmeer graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Aalsmeer

Wilt u bij u in Aalsmeer de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:



Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Heinkenszand

Otto Ploegman


5

"Petje af voor de mannen van gras en groen."

Graszoden leggen Heinkenszand
Referenties

Graszoden in Aalsmeer

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Aalsmeer. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Aalsmeer gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Aalsmeer

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen